Съновник - разтълкувайте сънищата си

ЖАБА ако сънуваш :: Съновник

ЖАБА - крастава ако видиш насън, ще те клеветят и преследват. Ако е малка и зелена, чака те радост вкъщи. Ако убиеш жаба, предстоят ти загуби. Ако видиш много жаби, ще срещнеш трудности и проблеми. Ако ловиш жаби, ще се откажеш от каприз. Ако сънуваш, че се мъчиш да ги изгониш или убиеш, ще срещнеш това, което мразиш. Ако видиш жаба във вода, ще се отдадеш на меланхолия. Ако видиш подскачащи жаби, значи в отстъплението си ще победиш. Ако държиш жаба в ръка, ще имаш неочакван късмет. Да чуеш крякането на жаби насън, е сигнал за предстоящи добри новини. Ако ядеш жабешки бутчета, ще имаш влиятелен покровител.
Ако сънуваш жаба — бъдете предпазливи, ще Ви оскърбят лоши думи; Ако я ядете — няма да получите удоволствие от новата си среща; Ако ядете жабешки бутчета — предсказва успех; Ако ги гледате — ще Ви преследват; Ако ги ловите — ще се откажете от каприз; Ако крякат — приятни дни ще дойдат за вас; Ако скача в леглото Ви — притеснение и неволи; Ако ги гоните — ще научите новина; ако са много — огорчение; Ако ги убивате — ще се срещнете с това, което мразите; Ако ги биете — ще се откажете от капризите си.

"ЖАБА" - Сънища, коментари и тълкувания

Изпратен от: анонимен
сънувах голяма жаба във леглото какво означава


Изпратен от: анонимен
sanyvax malki potska4ahti jabi te se poiavixa izvednuh pred men i as se oplahix kak da talkyvam tova


Изпратен от: анонимен
Сънувах зелена жаба в банята скачаше а мен ме беше малко страх и после тя се бе качила на тавана на банята и висеше. Как да тълкувам това?


Добави сън, коментар или тълкувание, ако сънуваш "ЖАБА"
Моля пишете на кирилица.
Не носим отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните коментари, както и за тяхното неправомерно използване от трети страни.