Съновник - разтълкувайте сънищата си

ЛИЦЕ ако сънуваш :: Съновник

ЛИЦЕ - ако насън видиш усмихнато лице, ще срещнеш подкрепа и разбиране от приятел. Ако лицето е страшно или намръщено, предстоят ти загуби и проблеми. Ако видиш собственото си лице, ще научиш нещо не особено благоприятно за себе си. Ако миеш лицето си, ще се разкайваш за минали деяния. Непознато лице или лице с белег в съня е знак за промяна
Ако сънуваш радостно лице — приятелство; ако е застинало и пребледняло — ще се притеснявате; ако го видите във вода — дълги дни; ако го миете — ще се разкаете за постъпката си; ако гледате лицето си в огледало — ще получите полза и сили и ще изпълните желанията си; ако лицето Ви е черно — това е лошо отношение или примирение с някой враг, а понякога означава щастие и добър напредък в работите; ако лицето Ви е бледо — ще Ви сполети болест; ако лицето Ви е грозно — чакат Ви грижи; ако е жълто — радост; ако е кално — позор; ако е красиво, румено — ще получите добив, почести и ще се сгодите; ако лицето Ви е лошо — срам и големи загуби; ако лицето Ви е опетнено с лишеи и други петна — ще Ви причинят лошо, но ще се избавите; ако лицето Ви е пълно — ще Ви се случи охолство и здраве; ако лицето Ви е уплашено, с лют поглед — ще получите благодарност; ако жена е с красиво лице — радост, благодарност и здраве; ако е непознат мъж с черно лице — слава, чест, сполука и скоро ще завършите работата си; ако видите жена с черно лице — опасна болест.

"ЛИЦЕ" - Сънища, коментари и тълкувания

Добави сън, коментар или тълкувание, ако сънуваш "ЛИЦЕ"
Моля пишете на кирилица.
Не носим отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните коментари, както и за тяхното неправомерно използване от трети страни.