Съновник - разтълкувайте сънищата си

ПАЗАР, ПАЗАРУВАНЕ ако сънуваш :: Съновник

ПАЗАР, ПАЗАРУВАНЕ - ако насън видиш пазар, ще те въвлекат в чужд скандал. Ако се разхождаш по него или пазаруваш, ще те обвинят в нечисти сделки или в присвояване на пари. Ако продаваш нещо на пазар, не започвай нов бизнес. Покрит пазар е знак за вътрешни, семейни или лични проблеми, а открит

"ПАЗАР, ПАЗАРУВАНЕ" - Сънища, коментари и тълкувания

Изпратен от: анонимен
Здравейте! Сънят който имах снощи беше много странен. Запомних от него малко , но според мен важно. И така... сънувах , че аз и мъжа ми сме в някаква болница, но болницата не беше обикновена, както си я представяме , а беше тъмна и мрачна и имаше странни хора наоколо, които ни подминаваха , а в последствие ние с мъжа ми започнахме да бягаме от тях. Изведнъж се оказахме в магазин за детски стоки и аз му казах , че трябва да купя нещо , но и аз не знаех какво. Минавайки между рафтовете в магазина се озовах пред детски столчета за кола . Това , което си спомням е , че застанах пред тях и имаше в 3 цвята - синьо , розово и жълто. Аз се обърнах към него и му казах ,че искам розовото , но тъй като не знам какво ще е бебето , което чакам , ще вземем жълтото , а той онемя ... , тъй като аз не съм бременна и ме попита защо ми е столче , като ние дори не знаем дали ще имаме бебе .... и така завърши съня ми .
Предварително Ви благодаря!


Изпратен от: nedqlko
пе6е те по поже4е ве тапани


Добави сън, коментар или тълкувание, ако сънуваш "ПАЗАР, ПАЗАРУВАНЕ"
Моля пишете на кирилица.
Не носим отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните коментари, както и за тяхното неправомерно използване от трети страни.