Съновник - разтълкувайте сънищата си

ПРОПАСТ ако сънуваш :: Съновник

ПРОПАСТ - видиш ли насън, предстои ти опасност. Ако си на ръба на пропаст, притесненията и тревогите ти са основателни. Ако паднеш в пропаст, чака те финансов крах или непосредствена опасност за живота. Ако преминеш успешно над пропаст, ще избегнеш премеждие.
Ако сънуваш пропаст — имате противници, които могат да Ви навредят; ако паднете в нея — някой от Вашите познати е застрашен от заболяване; ако я прескачате — ще получите неприятности; ако я копаете — ще заведат дело срещу вас; ако е много дълбока — ще си намерите постоянна работа.

"ПРОПАСТ" - Сънища, коментари и тълкувания

Изпратен от: анонимен
Сънувах,че със семейството ми пътуваме в колата на най-близкия приятел на баща ми и той кара. Искахме да отидем на планина. Колата караше по много странен път. Той представляваше пътека,около която от двете страни има пропаст.
Колата падна в пропастта от лявата страна на пътеката,но се приземи без поражения на нещо като стръмен склон, всичко около нас беше в дървета и зеленина.


Изпратен от: анонимен
Баба ми винаги има пророчески сънища (така ги наричам,защото винаги се случва нещо - хубаво или лошо,след това).Днес е сънувала,че сестра ми пропада в пропаст и е облякла червено палтенце на майка ми,което е носила преди години.Пада в пропаст и неможе да и хване ръката.В същност не успява да я спаси в съня си. Какво ли означава този сън?


Добави сън, коментар или тълкувание, ако сънуваш "ПРОПАСТ"
Моля пишете на кирилица.
Не носим отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните коментари, както и за тяхното неправомерно използване от трети страни.