Съновник - разтълкувайте сънищата си

ПЪТ, ПЪТЕКА, ПЪТНИ ЗНАЦИ, ПЪТНИК, ПЪТУВАНЕ, ПЪТЕВОДИТЕЛ, ПЪТЕПОКАЗАТЕЛ ако сънуваш :: Съновник

ПЪТ, ПЪТЕКА, ПЪТНИ ЗНАЦИ, ПЪТНИК, ПЪТУВАНЕ, ПЪТЕВОДИТЕЛ, ПЪТЕПОКАЗАТЕЛ - "насън видиш ли широк и удобен път, пред тебе ще се открият големи перспективи и хоризонти. Ако вървиш или шофираш по него, скоро ще пожънеш голям успех, ще се издигнеш. Тесен, криволичещ, осеян с дупки или с препятствия път в съня показва предстоящи затруднения и спънки в начинанията ти, а ако вървиш по него, бавно и с усилия ще постигаш напредъка си. Горска или планинска пътека е знак за труден, но съществен успех; ще се наложиш в непостижима за останалите област. Пътник сънуваш ли, ще те навести стар приятел или ще получиш известия отдалеч. Ти ако пътуваш, ще успееш да постигнеш целите си, ще реализираш плановете и идеите си. Околосветско пътуване предвещава голяма победа и много натрупана мъдрост. Пътуване с кола е знак за печалби и успехи, със самолет

"ПЪТ, ПЪТЕКА, ПЪТНИ ЗНАЦИ, ПЪТНИК, ПЪТУВАНЕ, ПЪТЕВОДИТЕЛ, ПЪТЕПОКАЗАТЕЛ" - Сънища, коментари и тълкувания

Добави сън, коментар или тълкувание, ако сънуваш "ПЪТ, ПЪТЕКА, ПЪТНИ ЗНАЦИ, ПЪТНИК, ПЪТУВАНЕ, ПЪТЕВОДИТЕЛ, ПЪТЕПОКАЗАТЕЛ"
Моля пишете на кирилица.
Не носим отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните коментари, както и за тяхното неправомерно използване от трети страни.