Съновник - разтълкувайте сънищата си

СЛОН ако сънуваш :: Съновник

СЛОН - сънуваш ли, ще чуеш добра вест, ще изживееш голяма радост или ти предстоят славни сексуални изживявания. Ако го храниш, поиш, яздиш или галиш, бързо ще подобриш социалното си положение, а ако те напада, настоящите трудности ще ти дадат ценна поука. Слон в естествената му среда в съня ти е знак за забележителен късмет, слон в цирк е предсказание за полезна и навременна помощ от приятели или колеги, а слоница със слонче е обещание за добри приходи.
Ако сънуваш слон — според мнението на Артемидор, означава страх и премеждие. Според друг съногадател, слонът предсказва богатство; Ако сънуваш, че яздите слон — ще получите богатство и приятелството на влиятелен човек; ако е на кичен с цветя — това е знак за успех в любовта; ако го храните или поите — ще слугувате на някой големец и ще получите полза от него; ако ядете слоново месо — неочаквана чест; за момиче — ако е мъртъв — загуба на имота.

"СЛОН" - Сънища, коментари и тълкувания

Добави сън, коментар или тълкувание, ако сънуваш "СЛОН"
Моля пишете на кирилица.
Не носим отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните коментари, както и за тяхното неправомерно използване от трети страни.