Съновник - разтълкувайте сънищата си

СТАЯ ако сънуваш :: Съновник

СТАЯ - голяма, просторна, светла, чиста и добре мебелирана сънуваш ли, ще се радваш на здраве, богатства и охолство. Ако е неугледна, мръсна и необзаведена, предстоят ти глад и мизерия. Ако влизаш в хубава стая, ще имаш вълнуваща връзка с интересна личност. Ако вървиш от стая в стая, ще научиш неподозирани тайни или ще се отдадеш на безразборни връзки и познанства. Ако метеш или чистиш стая, ще хабиш усилия за чужди проблеми. Болнична стая в съня означава напразни тревоги. Стая без прозорци предсказва сексуални смущения.
Ако сънуваш, че се намирате в стая — ще Ви дойдат гости; ако тя е подредена и чиста — очакват Ви успехи и приятни изживявания; ако е празна — възможно е да загубите пари; ако е мебелирана — бъдете по-порядъчни; ако е хубаво подредена — ще получите далечни гости; ако е обикновена — ще Ви се случи скромно щастие; ако я метете — не се трудете да оправяте чуждите работи; ако е детска — ще получите беседа с човек, с когото ще се върнете години назад.

"СТАЯ" - Сънища, коментари и тълкувания

Добави сън, коментар или тълкувание, ако сънуваш "СТАЯ"
Моля пишете на кирилица.
Не носим отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните коментари, както и за тяхното неправомерно използване от трети страни.