Съновник - разтълкувайте сънищата си

СЯНКА ако сънуваш :: Съновник

СЯНКА - ако сънуваш, грози те опасност. Ако е собствената ти сянка, може да получиш наследство или да спечелиш от сделка с имот. Чужда сянка в съня ти предупреждава да не предприемаш рискове и да се въздържаш от пътуване. Сянката на умрял човек е съобщение за трудности, болести или проблеми. Ако сънуваш, че си на сянка, ще се ползваш с протекции и височайша закрила. Друг ако е на сянка, значи крият нещо от теб.
Ако сънуваш някаква сянка — предстоят Ви тежки грижи; ако е вашата — ще получите добра печалба; ако я гоните — не залагайте на четни числа; ако е прозрачна — нещастие.

"СЯНКА" - Сънища, коментари и тълкувания

Изпратен от: анонимен
сънувам, че съм на някакво откриване на заведение и търсех 1 мъж, но се го намерих. Тъкмо си сипвах питие, когато на земята прд мен видях сянка и когато се обърнах го видях. Той ме попита , него ли търся и аз просто си замълчах, след което добави, че знае че го търся и за това е дошъл . Попита ме дали искам да пробваме, пък щяло да видим какво ще излезе и аз се съгласих.. Искам да знам какво означава тоя сън...


Добави сън, коментар или тълкувание, ако сънуваш "СЯНКА"
Моля пишете на кирилица.
Не носим отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните коментари, както и за тяхното неправомерно използване от трети страни.