Съновник - разтълкувайте сънищата си

ТЪЛКУВАНЕ, ТЪЛКУВАТЕЛ ако сънуваш :: Съновник

ТЪЛКУВАНЕ, ТЪЛКУВАТЕЛ - че си, ако сънуваш, наяве трудно ще намираш общ език с околните. Друг ако е тълкувател, близките ти няма да разберат или оценят добрите ти намерения.

"ТЪЛКУВАНЕ, ТЪЛКУВАТЕЛ" - Сънища, коментари и тълкувания

Изпратен от: анонимен
Сънувах, че ми тече кръв от окото


Изпратен от: анонимен
Сънувах починалата си баба. Не съм я сънувала от преди 20 години. Гледахме саксията ми, в която имаше слънчоглед, много висок и всъщност видяхме стъблото на слънчогледа. Беше много висок и с дебели стъбла. Гледахме и здравеца, който, в действителност имам на терасата и още едно цвете, което не знам как се казва, но съм чувала, че носи късмет за пари. Та това цвете й обяснявах, че преди не се е хванало, а сега е добре. И тя ми каза - "значи сега ще имаш пари". Нищо друго не сме говорили.
Преди 20 години я сънувах, когато бях в болница с малката ми дъщеричка, на която й предстоеше операция. Тогава не ми говореше, само се появи в сънят ми. Когато се събудих, проблемът на детенцето ми беше отминал.


Изпратен от: анонимен
сънувам че съм в непозната къща при чужди хора, които ме карат да слугувам, снаха съм в непознат дом на непознат мъж


Изпратен от: Николай
Сънувах, че кандидатствам за работа и съм си загубил личната карта


Изпратен от: анонимен
Сънувах една от старите ми коли.Паркирал я бях настрана и съседът ми я удари с неговата също стара кола.Колата ми се намачка от едната страна и остана без стопове отзад,също така беше ръждясала отзад.


Изпратен от: анонимен
Сънувах,че годеникът на дъщеря ми е осъден на смърт.Видях го да лежи на легло,приличащо на болнично,с бели чаршафи,Влязохме,прегърнах го за последно и се разплаках.


Изпратен от: Кристиян
Сънувах,че черна дупка започва да поглъща земата.Поглъщаше я в тунел към 50м широк и беше лилаво-черен с преобладаващо черно.Бях на един площат дупката поглъщаше предимно хора и органична материя и чупеше стъкла.Бях с някакав човек който ми се падаше баща(не приличаше на истинския ми).Дупката го погълна.Тпгава аз истичах вкъщи,но тогава се разяри страшна буря с торнада и урагани и се събудих.


Добави сън, коментар или тълкувание, ако сънуваш "ТЪЛКУВАНЕ, ТЪЛКУВАТЕЛ"
Моля пишете на кирилица.
Не носим отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните коментари, както и за тяхното неправомерно използване от трети страни.