Съновник - разтълкувайте сънищата си

ФЕКАЛИИ (виж БОКЛУК, ИЗПРАЖНЕНИЯ, МРЪСОТИЯ). ако сънуваш :: Съновник

ФЕКАЛИИ (виж БОКЛУК, ИЗПРАЖНЕНИЯ, МРЪСОТИЯ). - Сънищата за фекалии или изпражнения обикновено не са приятни, но те често имат символично значение. Те могат да се тълкуват като израз на отъпкане от нещо в живота ви, което ви тежи или ви притеснява. Въпреки че са неудобни, тези сънища често сигнализират нуждата ви да се освободите от негативни емоции, въздържания или отношения, които ви угнетяват. Могат да символизират и нуждата от по-добро управление на емоционалните или физическите си стремежи. Те са покана да се справите с нещо, което може да ви създава дискомфорт или стрес в реалния живот.

"ФЕКАЛИИ (виж БОКЛУК, ИЗПРАЖНЕНИЯ, МРЪСОТИЯ)." - Сънища, коментари и тълкувания

Изпратен от: Цвети
Сънуваш, че се изхождам по голяма нужда, бях клекнала, а на два метра да мен мъж също се изхождаше. Близо до нас имаше къща-офис, и минаваха хора, но това въобще не ме притесняваше.След това минаващите виждаха голямата купчина и коментираха, колко много мирише...Количеството и миризмата бяха големи...а миризмата непоносима.
Сънувах и баба ми, която е починала. Отворих една стара дървена порта тя стоеше и влезе. Изглеждаше като вещица, но се прегърнахме и аз я целунах...и се събудих.


Изпратен от: анонимен
сънувах,че ми се ходи по голяма нужда в апартамента на брат ми но нея намерих,въпреки,че познавам обстановката!


Добави сън, коментар или тълкувание, ако сънуваш "ФЕКАЛИИ (виж БОКЛУК, ИЗПРАЖНЕНИЯ, МРЪСОТИЯ)."
Моля пишете на кирилица.
Не носим отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните коментари, както и за тяхното неправомерно използване от трети страни.