Съновник - разтълкувайте сънищата си

ЩЪРКЕЛ ако сънуваш :: Съновник

ЩЪРКЕЛ - ако видиш насън, пази се от загуби и кражби. Ако кацне на къщата ти, ще се задомиш или ще имаш бебе. Ако си хванал щъркел, ще живееш с човека, когото обичаш. Ако щъркели кръжат над тебе, ще постигнеш желанията и копнежите си. Ловиш ли щъркели насън, ще си търсиш любовник или любовница. Щъркели в гнездо с малки щъркелчета са знак за много семейни радости. Ако сънуваш, че щъркел хвръкне от гнездото си, ще загубиш любовта на някого. Мъртъв или убит щъркел в съня е знак за загуба на имущество или на домашно разбирателство. Празно щъркелово гнездо е предсказание, че скоро някой близък ще замине или ще напусне семейството.
Ако сънуваш щъркел — кражба; ако е кацнал на дома Ви — ще си родите дете; ако го хванете — любов; ако е в гнездото си — възможно е да загубите любовника си; ако са много — време е да осъществите Вашите планове; ако го убиете — ще победите Вашите врагове; ако военен сънува щъркел — ще получите проблеми с командирите си.

"ЩЪРКЕЛ" - Сънища, коментари и тълкувания

Изпратен от: анонимен
Дата: 2022-05-31 Час: 22:13:39
В моя сън аз бях щъркел


Изпратен от: анонимен
ЩЪРКЕЛОВО ГНЕЗДО С ГОЛЕМИ И МАЛКИ ЩЪРКЕЛИ,ДВЕ ОТ МАЛКИТЕ -ЧЕРНИ


Добави сън, коментар или тълкувание, ако сънуваш "ЩЪРКЕЛ"
Моля пишете на кирилица.
Не носим отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните коментари, както и за тяхното неправомерно използване от трети страни.