Съновник - разтълкувайте сънищата си

ЯХТА (виж КОРАБ, ЛОДКА, ПАЛУБА, ПЛАТНО и др.) ако сънуваш :: Съновник

ЯХТА (виж КОРАБ, ЛОДКА, ПАЛУБА, ПЛАТНО и др.) - да видиш насън, предвещава радост. Ако пътуваш с нея, е символ на финансови успехи. Ако яхтата е с издути бели платна, ще успееш да реализираш мечтите и желанията си. Ако си на яхта и морето е бурно, може внезапно да загубиш пари. Ако правиш, поправяш или купуваш яхта, ще сключиш изгодна сделка и съдбата ще покровителства финансовите ти операции и сделките с недвижими имоти. Ако яхтата е поела курс в открито море, постарай се да стоиш далеч от вихъра на събитията, потърси спокойствие и усамотение. Състезание с яхти ако гледаш в съня си, моментът е подходящ за съставяне на дългосрочни планове, а ако участваш в регата, имаш реални шансове да победиш конкурентите си. Ако насън яхтата е на пристанище, ще се занимаваш с обзавеждане на

"ЯХТА (виж КОРАБ, ЛОДКА, ПАЛУБА, ПЛАТНО и др.)" - Сънища, коментари и тълкувания

Изпратен от: любо
Бях на лодка на кей.Извадих двигателя и,да го ремонтирам.Водата беше нормално бурна и синя за море.Нито тиха,нито бурна . Имаше и други лодки на кея.Бях с двама мъже които не познавам,но бяхме близки.Опитвахме е да я караме лодката,но май не успяхме.Дойдоха и други мъже на около.


Изпратен от: анонимен
Maika mi e sunyvala pochinaliq si bashta na korab kakvo znachi tova ?


Добави сън, коментар или тълкувание, ако сънуваш "ЯХТА (виж КОРАБ, ЛОДКА, ПАЛУБА, ПЛАТНО и др.)"
Моля пишете на кирилица.
Не носим отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните коментари, както и за тяхното неправомерно използване от трети страни.