Съновник - разтълкувайте сънищата си

ЗЪБОЛЕКАР ако сънуваш :: Съновник

Анализ на съня изпратен от: анонима 08/12

Съдържание на съня

Сънувах, как поляха гаджето ми със зелена течност и той почина ;(..после се опитах да отмъстя и се сприятелих в една група на момчета. С тази група ние търсихме убийците и най-вече течноста с която бе убит приятеля ми. През цялото време бях в образа на момче а не на момиче каквато съм...
Убийците ме следяха почти през цялото време. Намерихме течността, тя беше в стъклени флакончета и спринцовки, всичко беше сложено в кожен несесер. В същия сън сънувах, че съм свидетел как убийците пускат два балона с детски образа от един подлез и ги застрелват. Точно след това сънувах абсолютно същото,но вместо балони пуснаха две дечица(момиче и момченце)опитаха се да ги застрелят,но децата все едно бяха видяли часта с балоните и се наведоха , убийците не успяха да ги убият..след това се събъдих.
Всичко беше, като филм. Даже ако бях гледала някой филм преди да заспя въобще нямаше да ви занимавам, защото щях да знам че съня ми е бил подбуден от филма...но проблема ми е че не съм гледала филми от много време. Какво трябва да означава съня ми?

Акценти в съня

време, гледала, образа, сънувах, момиче, група