Съновник - разтълкувайте сънищата си

ДЕТЕ ако сънуваш :: Съновник

ДЕТЕ - да видиш насън, е добър знак: ако е здраво или си играе, чакат те многобройни радости и успехи. Ако е болно или мъртво или плаче, предстоят ти тревоги и проблеми. Ако го гледаш как спи, в къщата ти ще царят разбирателство и задружие. Ако насън гледаш своите деца, готви се за напредък и бърза кариера. Ако са чужди деца, ще имаш успехи в работата си. Ако сънуваш, че си сред много деца, ще получиш ненадейна помощ, неочакван подарък или друга приятна изненада. Ако насън носиш дете на ръце, ще чуеш хвалебствия и благопожелания по твой адрес. Ако сънуваш, че се сдобиваш с дете, чакат те голям късмет и светкавичен успех. Ако видиш изоставено дете и му помогнеш с нещо, ще се радваш на верни приятели.
Ако сънуваш дете — ще получите големи грижи в семейството си; ако са много и играят — болест и непредвидено нещастие за вас и дома ви; ако са големи и здрави — предсказва приятно запознанство; ако са болни — неприятности; ако лежи е нечий скут — предсказва щастие; ако го носите в ръце — ще чуете приятни новини; ако е в ръцете на мъж — ще Ви се роди момче; ако са много — ще получите успех в начинанието си; ако говорите с тях — ще получите помощ; ако са бедни — ще получите грижи и тревоги; ако са чужди — ще прекарате чудесно деня; ако го държи майка — ще Ви се роди момиче; ако го подавате на някого — радост; ако Ви заобикалят — ще забогатеете; ако си играят около вас — неприятности; ако ги биете — любов.

"ДЕТЕ" - Сънища, коментари и тълкувания

Изпратен от: Анонимен
Дата: 2023-11-19 Час: 16:22:41
Дъщеря ми починапреди две години от Ковид 19.В. И сънувах, че зет ми се оженил за друга жена и имат вече бебе без да знаем.Тов го научих снощи в съня си.В действителност не е женен .Какво Означава това


Изпратен от: анонимен
Дата: 2023-06-12 Час: 01:29:15
Zdraveite sanuvax 38 -godishnata mi dasheria kato dete da leji bolna I posarnala v legloto! Mnogo se pritesnix kato se sabudix...


Изпратен от: анонимен
Дата: 2023-05-03 Час: 17:57:30
Сънувах две деца,момиче и момче на приятели ,бяха весели дадох им по една коледна фигура за подарък и им показва снимки.

Тълкуване на съня


Изпратен от: анонимен
Дата: 2023-04-14 Час: 08:26:29
Сънувах починалата си майка да ми казва че е изпуснала внука ми. А преди това мечка да носи лисица с малкото и.

Тълкуване на съня


Изпратен от: анонимен
Дата: 2023-04-14 Час: 08:20:04
Сънувах починалата си майка да ми казва че е изпуснала внука ми. А преди това мечка да носи лисица с малко и.

Тълкуване на съня


Изпратен от: Лора
Дата: 2022-04-05 Час: 08:07:14
Сънувам , че пътувам с влак до някаква гара и там е сина ми ... Тръгмам си отвово с влака и на следващата гара той тича към влака и ми маха .... На възласт е между 7 - 9 г . Синът ми почина преди 40 дни на 19 г . Какво означава.


Изпратен от: анонимен
сънувах своето внуче което е на 2 годинки и все още не говори- но в съня си тя ми каза "искам вода"- много се зарадвах какво означава това


Изпратен от: Светлю
Сънувах как разговарям с бивш колега, които не съм виждал от 10години. В един момент, моето дете отиде при него и го целуна по устата!


Изпратен от: Стела
Здравейте,
Вчера сънувах много объркан сън.Това,което помня е доста неподредено,но ще го разкажа,тъй като не открих значението му никъде.
В съня ми се появи момиче на около 15г.,която още докато видях си припомних,че е моя дъщеря,просто аз я бях забравила и тя е порастнала сама.Тя беше със свой приятел-гадже,чийто образ в съня си не видях.Обстоятелствата не бяха ясни в съня ми защо и как съм я изоставила,но тя ми каза,че била отгледана от мои роднини (моята леля и чичо).Аз я видях в съня си вече голяма и самостоятелна.Опитах да й наложа мнение,че трябва да аз да продължа да се грижа за нея,тъй като вече стоеше пред мен.Тя беше добродушна,бих казала добронамерена-такава я видях в съня си.Тогава аз я попитах,всъщност дали познава своя баща,а тя ми отвърна,че не го познава,но е необходимо да ги запозная скоро и направи гримаса,от която аз се почувствах зле.Действието в съня се развива по тъмно в 00:30ч,знаех,че е точно толкова часа,и й казах,че искам в 1:00 да се прибере вкъщи.Тя опита да противоречеи,но аз повторих с тон "В 1:00 се връщаш вкъщи"..Тя се примири и тръгна в неизвестна посока с момчето с нея.А аз останах стъписана,гледаща към нея и неосъзнаваща как може да съм забравила своето дете толкова много години и да го виждам чак сега,голямо и отгледано,и все пак като я видях,осъзнах,че тя е мое "забравено незнайно как дете".В ръцете си държах своята дъщеря и гледах към своето "забравено дете"(В реалния живот аз я имам и тя е на 4г.).Сънят приключи така,стреснах се и се събудих.
Като се събудих бях напрегната,невярваща,несигурна,много объркана-търсеща отговор защо сънувам това,при положение,че аз нямам голяма дъщеря в действителност.Защо видях момиче,което познах като свое "забравено от години дете" в съня си,а реално аз имам само едно дете на 4г.
Благодаря ви предварително,дано успеете да ми помогнете да разтълкувам съня си,който помня много ясно и всеки изминал миг се питам защо....


Изпратен от: анонимен
здравейте,санувах муртво дете ,какво означава?благодаря ви


Изпратен от: анонимен
Сънувах,че имам дете и се местя с приятелят ми в изоставена ,но много голяма и хубава къща.Една жена каза,че ще ми я даде под наем за много ниска цена.Детето беше ,щастливо.


Изпратен от: анонимен
санувах аквариум с гаски и тигар и внучето ми ватре вав водата и плаче тигарь обелил кожата му и аэ вэех детето урлашена и ревех и тарсех помощ


Изпратен от: анонимен
че проговаря


Изпратен от: анонимен
БАЩА МИ СЪНУВА ЧЕ ВНУЧЕТО МУ/моето дете/ ОТИВА НА ПРИСТАНИЩЕТО И БАЩА МУ/с когото сме разделени/ГО КРАДЕ.КАКВО ОЗНАЧАВА ТОВА


Изпратен от: анонимен
Сънувах,че котката ми напада и дере детето ми по лицето


Добави сън, коментар или тълкувание, ако сънуваш "ДЕТЕ"
Моля пишете на кирилица.
Не носим отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните коментари, както и за тяхното неправомерно използване от трети страни.