Съновник - разтълкувайте сънищата си

ГЪЛЪБ ако сънуваш :: Съновник

ГЪЛЪБ - в съня е любовен символ
Ако сънуваш гълъб — той е символ на мира; ако е пощенски — ще получите добра вест; ако са малки и бели — предсказва успехи; ако го храните — ще Ви дойдат гости; ако го ловите — не сте справедливи с някого; ако го хванете — ще се сдобрите с ваш приятел; ако го изпуснете — ще се отдалечите от жена; ако го дресирате — скорошно задомяване; ако го убивате — ще се поддадете на удоволствия; ако го ядете — ще получите скандал в дома си; ако е в клетка — временна раздяла с любимия; ако лети — ще Ви се случи радост в семейството или приятна среща; ако кацне на рамото Ви — ще получите среща с добри приятели; ако е умрял — възможно е да загубите приятели.

"ГЪЛЪБ" - Сънища, коментари и тълкувания

Изпратен от: анонимен
Дата: 2024-02-19 Час: 02:19:42
Сънувах гълъб бял на черни петна исках да му дам храна и търсех царевица…той ходеше по мен, но така и не намерих …а гълъба акаше от време на време и затова го пуснах да си тръгне…

Тълкуване на съня


Изпратен от: анонимен
сънувах много умрели гълъби,стояха на земята целите обляни в кръв,някой още бяха живи и една жена взе един от живите и му отскубна главата,каза и аз да съм правела така като видя някой за да не се мъчат.


Изпратен от: анонимен
Сънувах бял гълъб и около него имаше други гълъби с друг цвят на перата.Бяха струпани на едно място, а аз ги гледах като наблюдател.


Изпратен от: анонимен
сънувах бабиния двор ....беше разшерен обновен....и изведнъж видях как на две метални кули издигащи се над двора на високо бяха накацали бели гълъби които преиждаха много ми хареса аз бях отишла там незнам защо .....какво ли означава


Изпратен от: анонимен
Сънувах гълъб, който ме човкаше по китките. Аз опитвах да го махна, но той продължаваше и на другата ръка.


Изпратен от: анонимен
Здравейте,
сънувах, че си забравям дамската чанта и един гълъб ми е взема и започва да лети с нея и аз мн се притесних, понеже докумети, пари, тел са вътре .Гълъбът лети и аз след него ходш и от чантата едно въженце виси и го хванах и си дръпнах чантата :) Какво означава ?


Изпратен от: анонимен
Здравейте. Сънувах, че съм до един гълъбарник, а той беше до едно зелено дърво. Край мен кацаха много гълъби, а аз видях един сребрист много красив гълъб и го хванах и започнах да го милвам. Гълъба отначало се страхуваше от мен, но след това започна да се гали в мен и да ми гука и говори с човешки глас на някаква жена, а този глас ми се струваше познат, но все още не съм го чувал в реалността. След това на мен кацна още един гълъб и аз много им се радвах. След това времето причерня и надвиснаха облаци и една жена се появи и започна да гони гълъбите от дървото, защото да избягат заради идващата буря. Не ми се разделяше с тях, но и аз пуснах моите гълъби да литнат с ятото и знаех, че на другия ден ще се върнат пак? Ще се радвам ако ми отговорите какво означава това.


Изпратен от: анонимен
Zdraveite sanuvah mnogo gulabi,ot koito pove4eto raneni.Kakvo ozna4ava tova?


Изпратен от: анонимен
sanuvah galab koito kraji i leti blizo do men,no i v sa6oto vreme e i visoko nad men!
nai interesnoto ot vsi4ko e 4e dokato si kraji okolo men mu se izmenq cveta na pero6inata,i ot petnist toi se prevra6a v snejno bql a stenite v nas stavat celite v petna
ili stenite stavat kato dalmatinovi
ili moqta staq stava cqlata v dalmatinovi petna,a galaba si kraji nad men ve4e snejno bql,i praska ot krilata si svetlina!


Изпратен от: анонимен
сънувах бял ранен гълъб


Изпратен от: анонимен
Видиш ли умрял гълъб, ще загубиш приятел. Сънуваш ли гълъбово гнездо с малки гълъбчета, очаква те голяма семейно щастие.


Изпратен от: Сънчо
Гълъби ако сънуваш значи живот с късмет.


Изпратен от: анонимен
Сънувах гълъб, който лежеше по гръб, около него други гълъби му даваха вода с човките, очевидно вече умираше, или беше много болен. Лежеше под едно ябълково дърво в къщата на баба ми. Май не бяхн няпрявеля всечко възможно за да го спася. Сазах на леля ми, ктоято седеше под едно друго ябълково дърво в същата къща: Лельо, гълъбът умира. А тя ми отговори - да, преживява развода си


Изпратен от: анонимен
наистина е вярно


Изпратен от: fifi
Сънувах ,че черен гълъб влиза в стаята ми през прозореца и не беше сам ,носеше и малкото си.Исках да дръпна пердето за да може да излезе но релсата заяждаше и не можах.А той само остави малкото си и ме гледаше.


Добави сън, коментар или тълкувание, ако сънуваш "ГЪЛЪБ"
Моля пишете на кирилица.
Не носим отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните коментари, както и за тяхното неправомерно използване от трети страни.