Съновник - разтълкувайте сънищата си

АСАНСЬОР ако сънуваш :: Съновник

АСАНСЬОР - повреден ако сънуваш, означава застой в делата. Ако си в него и той се движи нагоре, очаквай повишение, напредък, успех. Ако слиза надолу, ще те понижат. Ако сънуваш, че близък човек заседне в асансьор, някой ще се опита да те дискредитира в любовта.

"АСАНСЬОР" - Сънища, коментари и тълкувания

Изпратен от: желязко
сънувах че падам с асансьор ,адокато падах бях в безтегловност и се издигах в асансьора докато той падаше ,но така и не стигна дъното (шахтата).


Изпратен от: анонимен
Здравейте,
Често сънувам един и същи сън. На работното ми място има един стар товарен асансьор. Сградата е на три етажа. Често сънувам, че съм на работа и се качвам в асансьора, за да отида до третия етаж. Той обаче не спира, подминава последния етаж и продължава да се изкачва, а аз не мога да го спра. В съня много ме е страх, защото си мисля, че ще пропадна и ще се нараня. Какво може да означава това и защо го сънувам толкова често? Благодаря!


Изпратен от: анонимен
Онзи ден ми се случи нещо много странно. По принцип се возя почти всеки ден в асансьор не сама, но онзи ден ми се наложи да се кача сама. Обикновено не мисля за асансьора, а направо се качвам. Но онзи ден някакво чувство ме обзе исках да изляза колкото се може по-бързо. Чувствах се странно, бях сама в асансьора. Нищо не се случи. Излязох и забравих за ужасните чувства които ме бяха нападнали в странния асансьор. Нощта мина спокойно, както и следващия ден. Пак се качих на същия асансьор, но бях с приятелка. Дори не се сещах за случката предишния ден. Но тогава дойде вечерта. Всичко мина прекрасно, докато не си легнах и заспах. Сънувах как влизам в този асансьор, бях сама. Той продължи да слиза надолу, мина етажа на който исках да сляза. Не се паникьосах. Не ме беше страх. Асансьора се събори в края на дупката. Не усещах болка, можех да стана и да ходя. Не го направих. Линейка дойде и ме закара в болница, сложиха ми нещо което ми държеше крака неподвижен и ме пуснаха да си вървя. Ходех, крака не ме болеше, знаех че ако сваля апарата от крака си можех да ходя и без него. Най-накрая се събудих, мислех за този ужасяващ сън. Ако може някой да ми помогне и да го разтълкува. Благодаря ви че се постарахте да прочетете ужасяващата за мен история.


Изпратен от: анонимен
Здравейте, сънувах, че моя дъщеря момиченце се качва в асансьор, аз нямам дъщеря и виждам как много бавно тръгва надолу. Бихте ли ми го превели.


Изпратен от: анонимен
Сънувах ,че се возя в някакъв асансьор с едни момчета.Беше много стар !В този блок имаше различни асансьори,но аз се качих на стария !


Изпратен от: анонимен
Аз пък не сънувам гръмотевици,защото и от тях имам фобия !


Изпратен от: Теодор
Постоянно санувам един и същи асахсьор че съм вътре в него и тои се качва нагоре и стига последния етаж и продължава още нагоре или пък че слиза наголу и вместо да спре на пържия етаж продължава надолу, или пук че е счупен, че съм вътре в него и тои се чупи отстрани но не падам долу ПОСТОЯННО го сънувам на какво се дължи това и какво означава този асансьор?


Изпратен от: анонимен
Сънувах че чакам асансиора с един приятел(когото с реалния живот не познавам) когато натисках копчето за да дойде асансиора той все отиваше на различни етажи не и на този който бяхме..накрая решехме да слезем по стълбите но нямаше стълби за нагоре само надоло


Изпратен от: Вито
Понякога от асансьори ме хваща страх като съм сам,затова ги сънувам !


Изпратен от: анонимен
Естествено , всичко това за асансьорите важи само ако нямате фобия от асансьор като мен. Аз не сънувам асансьори заради застои и повишения а просто защото имам някаква фобия към тях. :)


Добави сън, коментар или тълкувание, ако сънуваш "АСАНСЬОР"
Моля пишете на кирилица.
Не носим отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните коментари, както и за тяхното неправомерно използване от трети страни.