Съновник - разтълкувайте сънищата си

ДИМ ако сънуваш :: Съновник

ДИМ - ако гледаш насън, ще чуеш вест. Ако е гъст и черен, ще научиш за смъртта на някого. Ако е рядък или светъл, ще узнаеш дребни клюки. Ако ти влиза в очите и ти люти, ще се ядосваш за незначителни неща. Ако сънуваш къщата си пълна с дим, ще имаш много врагове. Ако е дим от комин
Ако сънуваш дим — ще получите вест от забравен от вас човек; ако сте Вие високо в небето — ще Ви се случи щастлив семеен живот и неприятностите, които ще получите, ще бъдат преодолени; ако вятър го разпръсква надясно — ще успеете да се справите с трудностите; ако се отклонява наляво — няма да се справите с тях; ако е светъл — проблемите Ви са по-скоро въображаеми; ако е черен — грижи; ако къщата Ви е пълна с дим — имате врагове; ако е гъст — ще се заблудите във верността на ваш приятел; ако дими от килима Ви — ще се притеснявате от злосторието на хората; ако е от огън — ще Ви се случи изменчиво щастие; ако е от цигари — ще си създадете таен неприятел.

"ДИМ" - Сънища, коментари и тълкувания

Изпратен от: анонимен
dqdo koleda


Изпратен от: анонимен
dqdo koleda


Изпратен от: анонимен
Все по-често сънувам приятелките си, с които жестоко се скарах преди празниците. Сънувам, че сме се сдобрили, което няма да стане попринцип. Това какъв знак е?


Добави сън, коментар или тълкувание, ако сънуваш "ДИМ"
Моля пишете на кирилица.
Не носим отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните коментари, както и за тяхното неправомерно използване от трети страни.