Съновник - разтълкувайте сънищата си

ДИНОЗАВЪР ако сънуваш :: Съновник

ДИНОЗАВЪР - ако видиш насън, ще постигнеш неочакван успех наяве.

"ДИНОЗАВЪР" - Сънища, коментари и тълкувания

Изпратен от: анонимен
Не си спомням много добре сънят, но ще се опитам да го разкажа.Не бях с близък човек, бе непознат.
Може би, ще е по-добре да започна от самото начало. Сънувах леля ми и един кантар, тя сопнато ми каза да се кача на него, аз го направих и кантара показа 68кг. Преди бях доста пълничка, лятото бях 74кг, но се взех в ръце и отслабнах доста. Сега имам чувството, че напълнявам, но когато видях цифрите от кантара в съня ми бях просто съкрушена, все още ми излизат пред очите.
След това се събудих за малко и пак сънувах, до мен имаше някакво непознато момче, не знам как изглеждаше. Имаше нещо като игри, но в които влизаш и са като истински. Така де, ние с него избрахме да влезем в нашествие на динозаври.Вечерта преди да заспя, играх видео игри със сестра ми, не знам дали има връзка с това :Д. Изведнъж се озовахме в голям град, нещо като Чикаго, земята започна да се тресе, чуваха се сирени от линейки, хората пищяха. Ние с него бяхме в някаква офис сграда, усетих как нещо голямо вървеше, по-скоро трошеше с всяка своя стъпка всичко, до което се доближи. С момчето не знаехме, че сме в игра. Погледнах през прозореца и видях как трицератопи "маршируваха" през града, строшаваха всичко по пътя си. След това погледнах нагоре, видях как един тиранозавър отхапва парчета от покрива и с момчето тръгнахме да бягаме навън, небето беше сиво и мрачно.Сетих се за котката ми и започнах да ч търся, но не я открих. Затичахме се към някаква ретро червена кола, аз я карах. Та аз по принцип, не мога да карам кола. Карах я доста бързо. Все едно в този град и в други точки на света се бяха изсипали големи купчини динозаври, който искат да унищожат всичко, което е доста разбираемо. Ако хората ги нямаше, нямаше планета да е в това положение, продължавам, много се отплеснах... По едно време се почувствахме в "безопасност" и решихме да спрем, за да заредим провизии. В града бе слънчево, по-скоро приличаше на провинциално италианско градче. Нощувахме там, все пак всички живущи наоколо бяха много притеснени. На сутринта с момчето се престрашихме да излезем навън, по чудо видяхме един динозавър, от същите който бяха в големия град, но той бе кротък.
И така, изведнъж се озовахме у нас, майка ми,баща ми, сестра ми, баба ми бяха там. Чувах ги, видях само сестра ми и мяукащото коте, което се беше навряло в кухненския шкаф, не изглеждаше като сега, приличаше на 2-3 месечно коте, след това се събудих.


Изпратен от: анонимен
Много динозаври летяха в небето. Но преди това съпругът ми изхвърли през прозорец една голяма змия, която бяхме съживили, тя се опитваше да го ухапе, а след като я хвърли през прозореца - полетя, след малко на небето се появи и цяло "ято" :) динозаври


Изпратен от: lari
сънужала съм динозажри


Изпратен от: EMO
ДОБРЕ,АМА АЗ пишех на английски!


Добави сън, коментар или тълкувание, ако сънуваш "ДИНОЗАВЪР"
Моля пишете на кирилица.
Не носим отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните коментари, както и за тяхното неправомерно използване от трети страни.