Съновник - разтълкувайте сънищата си

БАБА ако сънуваш :: Съновник

БАБА - ако видиш в съня си, приеми предложената ти помощ или съвет от приятелите, за да успееш да довършиш започнатата работа. Ако е бодра и весела, скоро ще срещнеш нови приятели. Ако е тъжна или грохнала, някой от познатите ти ще се възползва нечестно от тебе. Ако е непозната, спазвай поетите обещания, а ако е собствената ти баба, чакай радостни новини. Себе си ако сънуваш като баба, ще узнаеш нечия тайна.

Ако сънуваш баба — ще получите добър съвет; Ако сънуваш като баба — ще узнаете тайна, касаеща вас; Ако сънуваш погребението и — нов човек в къщата ви; ако е вашата баба-семейна радост; ако баба Ви и дядо Ви са заедно, ще спечелите пари; ако е като акушерка — ще Ви измени добър приятел; ако Ви говори — скандал; ако са много — неочаквани събития; баба Ви и дядо Ви ако говорят насън — ще получите наследство; ако се карат — непредвиден доход ще получите.

"БАБА" - Сънища, коментари и тълкувания

Изпратен от: Кики
Дата: 2022-09-12 Час: 06:44:57
Сънувам ,че сме на леглото у дома(с БАБА),майка ми звъняла,аз й връщам обаждане,но не вдига..Виждам баба в черен суитшър с качулка и гледа нещо като телефон и сякаш се усмихваше на нещо..Лежеше от моята страна,до терасата.Аз легнах на нейното място,тя се обърна,прегърна ме и ми вика"То за Великден ще се мре",демек ,че нямало да е жива..разговаряйки с нея нещо преди това,което не помня..,за да ми е казала това. И ме стисна силно и ме ухапа ,там,където е паласката..Опитах се да се отскубна,но се събудих крещейки...ужас...

Тълкуване на съня


Изпратен от: анонимен
сънувам понякога интересни сънища


Тълкуване на съня


Изпратен от: Александър
Здравей те
вчера сънувах починалата ми баба ( починала преди 9 г.)
Бях в някаква къща и когато се качих на втория етаж тя излезе от една стая цялата сияеше, усмихна ми се прегърнахме се и ми прошепна в ухото " не пипай баницата " след което ми пусна някаква монета в джоба.
Какво ли означава това ???

Тълкуване на съня


Изпратен от: анонимен
Сънувах починалата ми баба,която се озова до мен и решихме да се разходим заедно,тя се съгласи,аз я водех "под мишница"тя беше много доволна.После стигнахме до един ресторант,на тротоар(много широк)и седнахме да хапнем,баба беше много доволна


Изпратен от: една жена
Сънувах отдавна починала моя приятелка, която беше жива и ми каза, че се е правила на мъртва.


Изпратен от: анонимен
sunuvah vanga..sede6e i me gleda6e kakvo oznachava


Изпратен от: анонимен
4e priqtelq mi 6te si doide ot angliq


Изпратен от: Станислава
За втори път сънувам това :
Виждам баба си (починалата) на бяло поле и я питам как се е озовала там а тя ми отговаря че не е важно и 13 пъти повтаря Помогни ми ! Какво значи това ?
Днес е 9 юни а този петък е 13 да не е нещо свързано с петък 13 ?


Изпратен от: Маринела
Здравейте,
Сънувах баба Ванга. Беше седнала на един диван. С бяла кърпа на главата и ме гледаше. Нищо не ми каза. Изведнъж някой я удари по главата. Чух думата Господ в съня си. не си спомням обаче кой я спомена . И незнам кой я удари. Какво е да сънуваш баба Ванга има ли някакво специялно значение.
Благодаря за вниманието
Поздрави
Маринела


Изпратен от: анонимен
sanuvah 4e edin moi poznat go svarvam na terasata i go pitam kvo pravi na neq i toi me udrq ?


Изпратен от: Ioana
продължавам да сънувам тази жена .. проучих и разбрах че в рода сме имали сляпа жена .. искаше да ми каже нещо но не го направи стоеше и ме гледаше.Наистина приличаше на Ванга.. от уплаха отидох в манастир и си вземах светена вода и тамян .. преди да си легна изпих една глътка и си напръсках леглото от тогава не съм я сънувала.


Изпратен от: анонимен
Сънувах починалата си баба, която ми каза, че не и харесва там където е отишла и иска да се върне при нас да поживее с нас още малко. Аз започнах да я целувам и я хванах под ръка за да я заведа в къщи, но се събудих и не успях да я заведа. Не бях изпитвала такова чувство на щастие. Наистина бях много щастлива, че я виждам. Това става преди да се навършат 40 дена от смъртта и. Какво трябва да направя. Много ме притеснява този сън! Моля Ви кажете ми какво ще означава!


Изпратен от: анонимен
сънувах баба ми,но тя е починала .Искам да питам дали е на хубаво това?


Изпратен от: таня
Вчера правихме 1 годинка на дъщеря ми и сънувам как починалата ми баба дойде извини ми се че до сега не е идвала прегърна ме и ме целуна,понеже пак сам бременна и ме барна по корема и ми каза че бая съм наедряла с тази бременност и понечи да ми дава 50 лева в една черна кисия а аз и казах че не ги искам и тя се разсърди но и се извиних и ги взех.Моля какво означава това,кажете ми!


Изпратен от: анонимен
Сънувах една стара баба, която беше сляпа и ме караше да и гледам на карти .. при първото нареждане на картите видях че е сляпа и че ще и се случи нещо хубаво а след това ми потече кръв от носа.. и течеше много силно.. то толкова кръв нямам в себе си колкото изтече от мен .. и след това не я видях тази бабичка.. събудих се от стрес.. какво означава тази жена свързана с кръвта.. много ми приличаше на баба Ванга..


Изпратен от: анонимен
Сънувах как виждам баба ми навън и когато тя се обръща виждам че цялото и лице е изкривено и едното око е затворено.Тя ми каза че е получила инфаркт и сега вече е сляпа.Какво означава това?


Изпратен от: анонимен
Сънувах как виждам баба ми навън и когато тя се обръща виждам че цялото и лице е изкривено и едното око е затворено.Тя ми каза че е получила инфаркт и сега вече е сляпа.Какво означава това?


Изпратен от: сънчо
Баба и дядо си ако сънуваш, значи ще имаш печалба, която ще се използва от друг човек.


Изпратен от: анонимен
Сънувах, че отивам на гости на баба си, което е починала много отдавна. Събирах от кухнята някакви лакомства за да и отнеса (иначе нея като фитура нея видях), просто сънувах, че и отивам на гости. Докато събирах лакомствата, другата ми баба (която също е починала) беше до мен, не си спомням обаче дали нещо ми говореше или не и майка ми също беше до мен и ми даваше акъл какво да взема от шкафа, но аз й се развиках да престане, че сама ще се оправя. Аз закъснявах и бързо изтичах навън с мокра коса и тръгнах към колата, където ме чакаха татко, майка, сестра им и племенника ми.
Много ме притесни този сън, моля Ви кажете ми какво би могло да означава!


Изпратен от: анонимен
Сънуваш ли бодра и весела баба, значи че в скоро ще срещнеш нови приятели.


Добави сън, коментар или тълкувание, ако сънуваш "БАБА"
Моля пишете на кирилица.
Не носим отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните коментари, както и за тяхното неправомерно използване от трети страни.