Съновник - разтълкувайте сънищата си

ДУХ ако сънуваш :: Съновник

ДУХ - ако видиш насън и се изплашиш от него, ще се откажеш от започнатото или ще изневериш на себе си и на принципите си. Ако не се изплашиш, а, напротив
Ако сънуваш дух — пазете се да не предизвикате съдбата; ако е Свят — (вж. АНГЕЛ); ако са много — нещо необикновено ще Ви се случи; ако са в дома Ви — радостно известие; ако Ви плашат — тежка борба в живота.

"ДУХ" - Сънища, коментари и тълкувания

Изпратен от: анонимен
Здравейте! Ще ви разкажа какъв сън сънувах снощи, ако може да го разтълкувате ще съм ви благодарен. Сънувах, че цялото ми семейство сме се качили в колата от нас ама много народ и някои от тях незнаино защо слези от нея да не тежи и решяваме да се връщаме в нас да вземем другата кола, че е по-голяма. Спираме пред нас и гледам на външната врата катинара отворен питам майка ми дали го е заключила и тя каза да. Отварям вратата и поглеждам наляво и гледам някакво момиченце бяга в градината после извъртам глава пак поглеждам, но него го нямаше. След това отключвам вътрешната врата и гледам в нас крушките светят и всички врати бяха отворени това става привечер в съня ми и едно момиченце (дух) се показа със отворена уста и викаше,сякаш ме гонеше от собствения ми дом, беше същото момиченце, което преди това видях в градината. Много се уплаших затворих вратата и седнах до вратата ама много уплашен и неможах да говоря за да извикам наще. Това е което сънувах снощи.


Изпратен от: анонимен
А аз сънувах някакъв дух повече като детенце виждах стъпките му по пода точно като по филмите но не винаги ги виждах той ми говореше не помня точно какво но беше по скоро нещо подигравателно не знам защо но грабнах светена вода и се опитвах да го полея но не можех сякаш беше хванало шишето,накрая започнах да пръскам вода ,но гласът му все1 се чуваше от другата стая и така се събудих


Изпратен от: анонимен
Сънувах, че дух или нещо което не мога да определя някаква сила или незнам какво беше, но не го виждах. Сънувах, че в съня си спя и то идва ме дръпна за косата. В момента в който наистина се събудих... все едно нещо току що беше излязло от стаята... и се събудих най-вече от това, че наистина усетих нещо че ме дърпа за косата. не спах цяла нощ и сега спя само през деня.. помогнете ми и ми кажете какво трябва да е това.


Изпратен от: анонимен
Сънувах че с една приятелка сме в коридори на къщата и сме седнали на пода. Вратата на банята беше зад нея в страни и по едно време от там излезе някаква жена и започна да ходи бавно. Аз започнах да пищя и приятелката каза: Да бе не се прави. И тя се обърня и се изплашии и се събудих разтреперен!


Изпратен от: анонимен
Сънувах че в къщата ми има дух и се опитвах да разбера кой е и какво иска и разбрах че това е дух на малко момиченце на име Ани Това момиче беше починало заради баща й който я е биел и тя накрая се разболяла и починала И аз се опитвах да й помогна и и казах " Ани виж аз съм с теб каквото и да става аз съм ти приятел ако ме чуваш докосни ме или ми дай знак " И то ме докосна и аз усетих ръчичката й и пак казах " Спокойно аз съм тук вече не се плаши " И то почувства сигурност в мен и така станахме приятелки :) И така си играехме или нещо от този сорт не си спомням добре та Въпроса ми е какво означава този сън ? Защото не бях уплашена от момиченцето а даже се опитвах да му помогна някак си защото попринцип съм много мил човек и се старая да помагам на хората ии това е първият ми сън с дух според приятелите ми това означава че някой дух се опитва да се свърже с мен ..


Изпратен от: анонимен
Бяхме направили ремонт на стаята ми, където преди това живееше прабаба ми (която почина - в стаята). Сънувах, че си лижа на леглото и изведнъж всичко почна да се движи, тапетите се махаха, шкафовете се движеха, а чекмеджетата им се отваряха и затваряха. Имаше силен вятър. Спомням си, че баба ми го правеше и чух нейния глас. След това се събудих и си спомням, че през цялото време бях много уплашена.


Изпратен от: Aleksandur Lubomirov
az sunyvah 4e se ka4vam negorniq etaj da si lqgam no predi da vlezna v koridora az poglednah slo4aino kum tavanskata vrata i tq be6e otvorena ise vizda6e edin prozoreц i ot nego izvednu6 izleze edin dyh s golemi o4i ime ispla6i do smurt.slet tova toi me podgoni nadolo po stulbite no slet kato 4y 4e tate govori toi se vurna a az padnah pret ba6tami i edvam di6ah 6te6e sarцeto da mi se prusne i nemojez da govorq no vednaga slet tova se sabydih i vsi4ko sprq no vseki put kogato se setq za tova nastruhvam i me e strah ot tova mqsto


Изпратен от: анонимен
Духове ако сънуваш, значи нещо необикновенно ще ти се случи.


Изпратен от: сисанка
сънувах.мн страшен сън с духове,че ме преследват във всички стаи и ме плашаат много до смърт..събудих се от стрес...


Изпратен от: анонимен
Сънувах 4е аз,сестрами,маиками,ба6тами си седим в хола.И от някакви огледала запо4наха да се появяват духоже но ба5тами ми каза не6то с кръстоска на ръцете да направя.И аз запо4нах само това да правя но едно не6то нз не6то като мн голям дух зад пердето,то се залу6ка,ръмже6е и ми каза 2-седмици и половина и се събудих...!


Изпратен от: гергана
Сънувах 4е аз,сестрами,маиками,ба6тами си седим в хола.И от някакви огледала запо4наха да се появяват духоже но ба5тами ми каза не6то с кръстоска на ръцете да направя.И аз запо4нах само това да правя но едно не6то нз не6то като мн голям дух ми каза 2-седмици и половина и се събудих...!


Изпратен от: Миленка
сънувах че два духа ме взеха отнесохаме в облаците ,направиха ми операция,през цялото време виждах и чувах всичко и въпреки това не изпитвах страх,сложиха ми печат и после ме върнаха в тялото ми.Изпитах увство на свобода когато ме носеха,а после в тялото ми ми беше тясно,искаше ми се отново да бъда свободна.После вече наяве две седмици на мястото на печата от съня чувствах болка.


Изпратен от:
Сънувах че съм дух


Изпратен от: ивета
сънувах духове които обикалят около мен и мн се изплаших


Изпратен от:
Сънувах че разговарям с много духове които бяха добре настроени към мен.Всичко се случи в една голяма стара къща която се оказа че е мой стар дом.В цялата обстановка имаше някаква магия.Имаше и един шадраван в който когато си потопях ръката тя ставаше сребърна и всичко започваше да блести


Изпратен от: диана
санувах че разгоиварям с много духове в една т къща . те бяха добри.осештах че има някаква магия в тази къща която всъщност се оказа мой стар дом.


Добави сън, коментар или тълкувание, ако сънуваш "ДУХ"
Моля пишете на кирилица.
Не носим отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните коментари, както и за тяхното неправомерно използване от трети страни.