Съновник - разтълкувайте сънищата си

ДЯДО (виж БАБА, ВЪЗРАСТЕН) ако сънуваш :: Съновник

ДЯДО (виж БАБА, ВЪЗРАСТЕН) - да видиш насън, е сигнал за физическото ти състояние

"ДЯДО (виж БАБА, ВЪЗРАСТЕН)" - Сънища, коментари и тълкувания

Изпратен от: анонимен
Дата: 2024-04-14 Час: 10:02:20
Сънувах че вървя по улицата до училището и един старец (българин) испуска нещо и му казвам: Вижте испуснахте си нещо.Той го вдигна и ме загледа ,аз също него.Продължих пътя си, а той почна да ме следва и винаги щом се обърна той е зад електрически стълб .Почнах да се плаша,защото искаше да ме хване за ръката.Тогавами каза:Тичай Тичай да видим до къде ще стигнеш.Дори беше сляп с едното око.Много се изплаших и поисках да се събудя отворих очи и помислих че съм будна ,но все още сънувах, сънувах как ставам от сън и отивам да спя при сестра си и заспивам при нея и когато заспивам се събуждам и разбирам че всичко е било сън.

Тълкуване на съня


Изпратен от: анонимен
Дата: 2024-01-25 Час: 05:56:26
Сънувах дядо ми, че ми хвърля бомба в стаята, защото преди това съм била на пазар с баба ми. И аз я преместих бомбата в коридора, след което той разбра и пак я сложи при мен и ми каза, да я остава защото бомбата пише сама и след което ще гръмне и аз също, ако не изровя нещо до 01ч.

Тълкуване на съня


Изпратен от: Ами
Сънувах починалия си дядо ,прегърнахме се и плаках.


Изпратен от: анонимен
Сънувам че се прегръщам с баща ми и той носи две огърлици и в момента на прегръдката аз взимам едната и казвам че тя е за мен и той се съгласява (баща ми не е между живите от 2 месеца)


Изпратен от: анонимен
Сънувах починалият ми дядо. Виждам как баща ми го намира паднал на пода в банята.Аз се изплаших, исках да извикам за да му помогнем. Видях как той се опитва да стане.


Изпратен от: анонимен
сънувах как починалият ми дядо е исценирал смъртта си и е бил в друг град криейки се от нас за 7 години и се е върнал вкъщи и заварвам как седят на двора и пият някакви напитки с няколко члена от семейството ми, а аз неможех да повярвам на това което виждам защото знаех че той е починал преди 7 години но приех факта че се е върнал и е жив.


Изпратен от: анонимен
Сънувах дядо си,който е починал,че е в добро настроение и черпи мен и майка ми с вкусна торта.Всички бяхме щастливи.


Изпратен от: анонимен
СЪНувах дядо ми тои почина преди 9 месеца.Сега го сънувах че си върви по двора и пак получава инсулт на говора и лицето му става ужасно гадно а тои ни забелязва нищо.


Изпратен от: Entaisita
Где можно скачать бесплатные реалтоны?
трехмерный рабочий стол


Изпратен от: tricaiciarext
Как вам процессор Intel Core 2 Quad Q9550
новости hi-tech


Изпратен от: Norbfouro
Второе высшее - быть или не быть?!
дом на Бали


Изпратен от: анонимен
не ти разбирам много


Изпратен от: nina_v2
дядо ми е починал но аз го сънувам в момента че е починал и се събужда по едно време след като викам майка ми и и казвам мамо дядо се събуди а майка ми отговаря че това не е дядоти а друг човек


Добави сън, коментар или тълкувание, ако сънуваш "ДЯДО (виж БАБА, ВЪЗРАСТЕН)"
Моля пишете на кирилица.
Не носим отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните коментари, както и за тяхното неправомерно използване от трети страни.