Съновник - разтълкувайте сънищата си

ЕЛЕН ако сънуваш :: Съновник

ЕЛЕН - в гората ако видиш насън, ще се влюбиш, а ако е в зоологическата градина, ще имаш напразни мечти. Ако го храниш или милваш, ще се радваш на споделена любов. Ако го убиеш, ще загубиш любим човек. Ако ядеш еленско месо, ще страдаш за стара любов. Еленови рога да видиш насън, е предупреждение, че ще имаш достоен съперник в любовта.
Ако сънуваш елен — предзнаменование за изгода и благополучие; ако Ви нападне — ще получите семейни неприятности; ако е красив — от вас зависи дали ще се харесате на другите; ако го храните — милосърдие и щастие; ако го милвате — предсказва светкавичен успех и материални придобивки; Ако сънуваш рогата му — не смятайте, че обичаните от вас хора са Ви верни; ако го убиете — ще получите неочаквано наследство; ако се превърнете в елен — не Ви очаква нищо приятно, а точно обратното.

"ЕЛЕН" - Сънища, коментари и тълкувания

Изпратен от: анонимен
Дата: 2023-12-12 Час: 14:29:08
Сънувах че карах малко бързичко понеже закъснявах за работа и втози момент една дълга колона елени пресичаха асфалтирания път . Аз овладях на време колата и спрях на косъм но елените не реагираха въобще и продължи колоната която нямаше край да пресича шосето

Тълкуване на съня


Изпратен от: анонимен
Дата: 2022-02-11 Час: 17:33:49
Елен държа за рогата


Изпратен от: сънчо
Елен ако сънуваш, че храниш и галиш на сън, означава милосърдие и щастие.


Изпратен от: въси
Сънувах ,че в гората има обор а там безпомощно малко еленче. Един човек искаше да го застреля, а аз му попречих взех пушката и стрелях в една кофа.Скарах му се.После нахраних еленчето.


Добави сън, коментар или тълкувание, ако сънуваш "ЕЛЕН"
Моля пишете на кирилица.
Не носим отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните коментари, както и за тяхното неправомерно използване от трети страни.