Съновник - разтълкувайте сънищата си

ЗМЕЙ (виж ДРАКОН) ако сънуваш :: Съновник

ЗМЕЙ (виж ДРАКОН) - в съня означава, че позволяваш на най

"ЗМЕЙ (виж ДРАКОН)" - Сънища, коментари и тълкувания

Изпратен от: анонимен
сънувах дракони единят от които говореше


Изпратен от: Коко
Здравейте на всички!
Нощтес сънувах някакво животно което не бях виждал преди. По форма и физика приличаше на огромен варан, но формата на главата и кожата му бяха съвсем различни.
Не помня точно какъв цвят беше, със сигурност не беше някакъв тъмен. Беше много спокоен, а около него имаше няколко учени, единият (явно най-главния) беше приготвил някаква голяма спринцовка, със някакво в-во в нея, и каза : Трябва да го инжектираме възможно най-бързо за да умре! Така и направи светкавично заби иглата във вратът на звяра, и започна да влива прозрачното в-во в артерията му. Обаче май нещо се обърка, защото змея както си лежеше мирно и кротко се разлюти и започна да се вие и гърчи. По някакъв начин успя да разтвори земята под себе си, и избяга на долу. Помня че в суматохата чух - дракона избяга.
След известно време (няколко часа в сънят минават за няколко секунди) учените разбраха, че дракона се крие във една пещера. Не знам защо точно аз реших, че трябва да влезна в пещерата (и тук идва смешното), но се въоръжих с един газов пистолет, зареден с хаосни патрони и един голям нож - хората си представят в такъв момент, че имат меч или сабя, но не и бат Рамбо ;) :):):)!


Изпратен от: анонимен
сънувах змия която ме ухапва видях на ръката си двете ухапвания от нея исках да искарам отровата от мен но не можах


Добави сън, коментар или тълкувание, ако сънуваш "ЗМЕЙ (виж ДРАКОН)"
Моля пишете на кирилица.
Не носим отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните коментари, както и за тяхното неправомерно използване от трети страни.