Съновник - разтълкувайте сънищата си

ЗМИЯ, ЗМИОРКА ако сънуваш :: Съновник

ЗМИЯ, ЗМИОРКА - да видиш насън, значи скоро ти предстоят и добри, и лоши събития. Змии в кутия са знак, че някой ще те излъже. Малки змийчета са предупреждение за злобно отношение на близък или колега. Ухапе ли те змия, временно ще се чувстваш физически и психически изтощен. Ако гониш змии, ще имаш разправии с конкурентите и неприятелите си. Змия ако съска срещу тебе, чака те премеждие. Галиш ли змия, ще съблазниш личност от противоположния пол. Змийска отрова ако извличаш насън, ще постигнеш много трудна и желана победа. Свита на кълбо змия е знак за скрити опасности, а змия, захапала опашката си, обещава успех в науката и знанията. Ако с голи ръце уловиш змия, ще надвиеш враг. Ако насън убиеш змия, ще си победител, но няма да се радваш на победите си. Змийска кожа в съня е знак за богатство и тайнствена съдба. Ако жена сънува змия, може скоро да зачене.

"ЗМИЯ, ЗМИОРКА" - Сънища, коментари и тълкувания

Изпратен от: Анонимен Б
Дата: 2023-11-05 Час: 11:30:41
Сънувах много змии във вкъщи,сънувах че са много и са на всякъде,близките ми също бяха там и крещеха след което аз и още едно момиче се озовахме в морето, вътре във водата, около нас имаше много змии, едната от тях беше змиорка,помня че тази змиорка ме докосна по главата плувайки във водата аз и момичето бяхме застанали на едно място и не мърдахме беше ужастно "змията,змиорка"когато ме докосна аз започнах да викам и се събудих. Чудя се какво ли може да означава това!!!!


Тълкуване на съня


Изпратен от: анонимен
сънувах, че ми донесаха подарак и отворих подаръка и излезна змиче, което ме ухапа за гушата и ме отрови и се мушна в устата ми и се настани в корема ми и ми изяде вътрешностите ?


Изпратен от: анонимен
Здравейте,
сънувах много странен сън.
Сънувах, че змия се спуска и се навива на главата ми, а мъжа ми някакъв възрастен човек седят срещу мен. Уплаших се много и се навеждам към мъжа ми и той я хваща спокойно, тя не беше агресивна.
Всичко беще толкова спокойно, че мъжа ми дори я опъна да я измери и след това я подаде на възрастния човек, който мисля, че изпълняваше ролята на бща му, който е починал я прехапа през гръбнака и я уби.
Много съм уплашена. Моля, за тълкование на съня!


Изпратен от: анонимен
Сънувах че от тенджери се вдигат похлупаците и излизат много змии, различно големи и не много дебели и бързо като че ли бягаха уплашено,,,не ги докосвах,не ме ухапаха,но аз изпитвам ужас от змии и бях много уплашена.Какво означава?


Изпратен от: Petq
Здравейте,
сънувах, че много дълга, тънка и черна змия преминава в далечния край на двора на бащината ми къща и накрая изчезна в двора на съседите ни.


Изпратен от: анонимен
на открито съм на двора и котката ми се бореше със змия , удари я с лапичката и я уби но в предсмъртната си агония змията ме захапа за ръката, настъпих я за да я откъсна от ръката си и се събудих


Изпратен от: анонимен
Сънувах змия в бебешката количка на дъщеря ми. Какво означава?


Изпратен от: анонимен
Сънувах змия в бебешката количка на дъщеря ми. Какво означава?


Изпратен от: анонимен
Сънувах,че мъжът ми си отглежда зелена змия за домашен любимец и я гали и тя се увива около него,около врата му ,а аз се опитвам да го прегърна,но тя мен не ме харесва и не ми дава да го докосвам, гони ме опитвайки се да ме ухапе.


Изпратен от: анонимен
Сънувах че няколко големи змии се опитват да ме ухапят по врата и да се усучат около мен, аз ги стисках с ръцете си и ги одържах колкото мога на разстояние от врата ми, не успяха да ме ухапят.


Изпратен от: анонимен
сънувах, че около мен има много змии след това само една ме последва и ми каза, че всички е ухапала само мен не е ухапала. Какво означава?


Изпратен от: анонимен
Здравейте! Сънувах, че с дъщеря ми обикаляме горния етаж от къщата на баба ми и дядо ми, който е пълен с малки змийчета,ав гардероба видях една огромна. След това се заключихме на терасата, но видях, че една ужасно дълга змия напада прадядо ми, който наскоро почина. Излязох и му помогнах да дойде при нас, но змията ни заобиколи и нападаше.


Изпратен от: анонимен
Привет приятели,
намерих едно сайтче от което съм много доволен и искам да ви го споделя,
www.razpisanieto.bg тва е за който използва градски транспорт, ако имате кола не ви трябва :)
ако незнаете къде се намирате ще ви свърши работа, така че си заслужава да почерпите една бира ;)


Изпратен от: анонимен
zmia pe yxapa v desnia krak dol v glezena kvo zna4i .


Изпратен от: анонимен
преди време сънувах две огромни змии като анаконди,но само ги видях и те мене,ала нищо не ми направих,само почуствах погнуса.Сега сънувах две малки змии като смокове,едната ме захапа по крака,дори се събудих,за да се убедя,че е само сън,но усетих и физическа болка.Майка ми подаде отрова,но така и не успях да я използвам,а й казах да я разтвори във вода и да напръска с нея змията.После се събудих окончателно,но така и змията остана в съня ми,захапала крака ми.


Изпратен от: vanda
Сънувах много змии, по улиците,огради, дървета, висяха или лежаха по земята, но всички бяха умрели и изсъхнали.Видях една моя позната, която не съм виждала от години и тръгнахме двете да и покажа сухите змии. Много често сънувам змии,до сега все ги убивах или гонех,но така сами да си умират, както са си пълзели по улицата или както са си висели по огради и дървета не бях сънувала


Изпратен от: анонимен
Сънувах змия около врата ми и на мама. Бяхме аз, мама и баба, която на скоро почина. После змията ми влезе в устата и аз избягах при тати.


Изпратен от: koceto_sm
една голяма змия която се долива до мен
имам ива главата на кръгове ту на ляво ту на
дясно


Изпратен от: анонимен
Сънувах змия и по-точно само да си подава главата от дупка в стената на детската стая.после се скри обратно и беше сиво-черна.


Изпратен от: анонимен
v sunq si Vidqx zmiq pred vratata mi i oshte edna odvyn na vratata


Изпратен от: анонимен
сьнувах че ме ухапа змия два пьти


Изпратен от: анонимен
Сънувах че едно божество иска да ме убие но все се измъквах и после ми хвърли въже под формата на змия и нея махнах


Изпратен от: анонимен
сънувах ,че съм на една ливада и черна змия ме ухапа за пръста на крака


Изпратен от: соня
Сънувах,че чувам съскане и видях,че под колата има 3 черни змии с различна големина.Мъжа ми дойде и ги уби и трите.Какво означава?


Изпратен от: анонимен
Сънувах, че се намирам в тясно помещение и от стените искачат змии отвякъде и пълзят към мен. Всички бяха черни. Мястото ми беше познато и аз седях на пейката и не смеех да помръдна и те ме хапеха. Към края усъзна че сънувам и че се превивам и въртя, но много трудно се събудих.


Изпратен от: Таня
Моят сън,беше странен!Ту аз гонех змията,ту тя мен!По някога се криеха и ме дебнеха,като все вървяха една голяма и една малка змия.Едната от змията ме захапа за крака,но не можа да ми направи рана.Убихме я,но се появиха и други и все по 2 една голяма и една малка.Постоянно дебнеха от някъде,искаха да ни изпонахапят.Имаше някой с мен,но не виждах кой е,през цялото време ме защитаваше тоя човек.А аз не се страхувах много от змиите,но ме дразнеше как ме дебнат!


Изпратен от: анонимен
Sanuvah Che Sam v edna livada i tam imashe Mnogo zmii naviti na kalboi az gi prezkachah,Vzeh edna kopachka i zapochnah da gi (udriam po glavata po garba)ubivam i taka zabeliazah Che ubivam ne zmii a cherni koteta,sied kato udriah te padaha momentalno na zemiata


Изпратен от: Дечко
Черна змия в леглото ми, с ръка се опитвам да я прогоня , тя се сгушва нахално до мен ??? и се съъбуждам


Изпратен от: анонимен
Sanuvah kak edna zmiq po nqkakuv nachin izliza ot podmetkata na maratonkata mi


Изпратен от: ИВИ
Сънувах малко змийче в леглото


Изпратен от: анонимен
Сънувах че държа змия която ми се изплъзна от ръцете


Изпратен от: анонимен
Сънувах че обикалям манастир а навсякъде имаше змии малки и големи бяха черно бели след това влязох я манастира и докато се качвах по стълбите имаше увити змии на кълбо .... влязох в манастира и там имаше хора които си гледат змии и се хранях на една маса със тези хора


Изпратен от: анонимен
Сънувах, че съм а полето и моя позната(която сега не помня коя е)вдигна крачола на панталона и там имаше малка черна змия-която хвана с ръце и изхвърли от мен.След това на другият крак- пак я изхвърли и накрая на гърбът ми.Не съм сигурен, но някоя от тях назова пепелянка или усойница.Всички змии хвана с голи ръце и изхвърли от мен. Не знам, как точно да тълкувам съня.


Изпратен от: анонимен
ЗМИЯ МЕ УХАПА ПО ДВЕТЕ РЪЦЕ, МНОГО МЕ БОЛЕШЕ, ЕДНАТА ДОРИ МИ ПОСИНЯ. уДАРИХ СИЛНО ЗМИЯТА В НЯКАКЪВ ПРЕДМЕТ И ГЛАВАТА И СЕ РАЗБИ, НО КАТО Я ПУСНАХ ТЯ ИЗПЪЛЗЯ И СЕ СКРИ


Изпратен от: анонимен
Бях в някаква градина да метна някакво пране.Имаше голяма маса и две жени (които тогава познавах,а сега не помня)си говореха зад гърба ми.Когато се обърнах към тях ,видях на масата голяма тъмна змия,навита на кълбо.Извиках "Како Лете,змия"(сега не помня коя Лета е била).Тя без да се изненада или изплаши,просто я бутна силно с ръка и змията излетя от масата.Тогава видях,че до нея е имало друга по-малка,жълта змия,също навита на кълбо.Преди да успея да извикам,се сковах от страх,защото видях,че около мен има хиляди малки змийчета които бяха увити около всяко цветенце.Главите им стърчаха неподвижно нагоре,опашките им висяха,а аз дори се докосвах до едни от тях.Вцепених се от ужас и се събудих.


Изпратен от: анонимен
zmii minavaxa pod men i bjgaxa v protivopolojna posoka


Изпратен от: анонимен
съпруга ми е сънувал,че съм си таурала на гърба змия около която има цветя!какво означава този сън?


Изпратен от: анонимен
сънувах че ме пребиват след предателство от любим човек, и благодарение на някакъв народен лечител оздравявам,
след което стоях на брега на езеро или море, имаше много вода, седях натъжена след станалото с мен и търсех път за изход от тази ситуация, исках да накажа по някакъв начин човека или хората, които ми навредиха.
Тогава реших да скоча във водата като знаех, че след като го направя ще се преобразя в голяма змия. Така и стана, след което започнах да дебна и преследвам човека, който най-много ме нарани. Плана ми бе и аз да го нараня по някакъв начин...


Изпратен от: анонимен
на сън видях змия свита на калбо и в някаква пяна маи беше си захапала и упашката


Изпратен от: анонимен
sanuvah zmiq mislq che beshe kobra i oshte edna malka sas neq,kobrata me uhapa sled tova priqtelkata mi izmuka otrovata i q hvana za glavata,no pak q iztarva i pak me uhapa sled koeto pak q hvana za glavata i q vkara v nqkakav sad s voda i q udavi kakvo zna4i tova?


Изпратен от: мария
Сънувах, че в дома ми има змии, но не ги видях.


Изпратен от: анонимен
сънувах,че имам много змии в корема и една лекарка ми ги изважда през устата живи,извади ми няколко след това поварнах едни малко змиичета-новородени,и след друг преглед на лекар санувах,че имам още една голяма в корема си и така се сабудих .Какво ли означава това?


Изпратен от: анонимен
Сънувах,че бях с други хора в някаква местност и видяхме змии.Една малка светло кафеникава змия ме захапа за лявата ръка и се промуши вътре в ръката ми. Мъжът който беше с мен ми върза въже около ръката под мишницата и каза че не трябва да и позволявам да влези в тялото ми. После каза че трябва да отиде някъде и замина.Змията започна да напира да мине под въжето,аз стисках с другата ми ръка въжето за да и попреча. Като видя че няма да може изникна от кожата ми и се опита да мине над въжето и пак да жлезе в мене.Беше много слузеста но се опитах да я хвана и момиче което беше до мене ми подаде нож след като аз и поисках. Отрязах змията от половината, но тя продължи да се опитва да влезе в мен , тогава успях да я хвана за главата и и отрязах главата (която ме захапа могократно по пръстите) и я заьвърлих настрана.Главата на змията се изправи и продължи да ме гледа жива , тогава се събудих.


Изпратен от: анонимен
утрепах змия с лопата


Изпратен от: анонимен
zna4i az bqh zmiq i se saskah sas druga zmiq posle izvednaj az neznam kak izlqzoh ot tazi zmiq i samo stoqh i gledah i lo6ata zmiq uhapa dobrata po opa6kata i tova be6e


Изпратен от: anonimen
аз много често сънувам змии това лошо ли е за мен и моето семейство а а а а а аа а а а а


Изпратен от: анонимен
Сънувах,че под нашата кола около един дълга желязна тръба бяга увити различни по вид дебели змии , прближих се леко , но после си заминах


Изпратен от: анонимен
сънувах на познато масто как голяма змия захапва и размята приятелката ми после аз а удрях и тя избяга приятелката ми каза че е добре само се е оплашила


Изпратен от: анонимен
сънувах много змии на дърво съскаха


Изпратен от: анонимен
Здражейте,като цяло сънувах 2 или 3 черни змии,и едната лазеше по мен,а останалите бяха на земята около мен


Изпратен от: кики988
Здравейте, сънувах че сме поход с приятелите ми. Тогава навсякъде около мен имаше змии.. най вече бяха жълти и тънки. Една скочи върху мен и се озова в ръкава ми .. аз се опитах да я убия и мисля че се получи.. по ръкава ми имаше някаква течност. И 100 % беше отрова.. змиите около мен нарастваха и аз започнах да тичам.. измъкнах се от тях!


Изпратен от: анонимен
сънувах 4е много змии има пред дома ми и вси4ките ме напълзяха


Изпратен от: анонимен
Сънувах, как голяма змия в кафяво като че бяга от дома ми.Сънувах хубава къща и градина имаше отпред и змията пълзеше покрай нивата и отиде в посока далеч от къщата.Времето беше като пролетно,имаше мисля зеленина на вън.


Изпратен от: анонимен
бях в една колиба в гората влязох в нея видях една кофа и погледнах какво има ватре имаше малко змийче беше много зелена като листо излязох а когато повиках баща си бяха вече много змийчета те ни гонеха ,но и ние ги обивахме


Изпратен от: dani
sanuvah che maika beshe pusnala edna zmiq v kashti i tq zapochna da me goni dokato nakraq me uhapa ama toi sanq e mn dalag ama sq ne mi se pishat podrobnisti :)


Изпратен от: анонимен
Сънувах много змии в къщата където живея , имаше една много ярко зелена стоеше на дървото, точно над мен с отворена уста , аха да ме захапе. Хващах ги, но те бягаха. Сънувах, починалата си майка, тя ми помагаше. Беше натровила с нещо малки змийчета, каза ми " няма страшно, още малко и ще умрат". После тръгнах след една огромна , видях, че си е сменила кожата, но се скри на тавана в къщата. Не помня повече, но мисля, че ги избихме.


Изпратен от: анонимен
Сънувах, че се разхождам в гората с приятелка.
Приятелката все вървеше пред мен, така че не виждах лицето и, но
знаех коя е. Изведнъж забелязах по пътя на различни места змийчета,
малки, по-големи (не си спомням нито цвят, нито позиция, просто в съня си
знам че са на пътя). Не ме е страх, но гледам да ги избягвам. Изведнъж пред мен
една светлозелена змия, не много голяма, лежи на пътя. Опитвам се да я прескоча но не успявам и я настъпвам. Тя подскача и ме ухапва по дясната ръка и после се увива около китката ми. Аз започвам да крещя за помощ и да викам името на приятелката ми, тя само се обръща безстрастно към мен. В този момент се събудих. Какво означава съня ми?


Изпратен от: анонимен
санувах кобра с която се опитваше да ме охапе първите 3 опита бяха неуспешни,но все пак оспя.Охапа ме но не изпитвах силна болка,заведоха ме на лекар и тои ме оспокои че нема проблем и не е било опасно боцна ме и си тръгнах. моля ако е възможно да разталкувате съня ми.БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО


Изпратен от: анонимен
Сънувах много странен сън- как съм одрала една пепелянка ,след това си мислех, че е умряла и я оставих на земята ,но тя изпълзя и се скри,но въпреки това бях сигурна, че ще е мъртва.


Изпратен от: deyzi
sunuvah zmiq,vijdah samo opashkata ì,
bqh q hvanala za opashkata i q udrqh s neshto kato koamuk,opitvah se da q ubiq.Znaeh,che surceto ì se namira tam.


Изпратен от: анонимен
Сънувах змия която държа в ръцете си ,но беше с две глави които непрекъснато се приплъзваха между пръстите ми.


Изпратен от: анонимен
Сънувах много змии една след друга на пътя (да се пекат може би .. ),но всички бяха мъртви, прегазени от автомобили. какво значи това?


Изпратен от: анонимен
Сънувах че носех детето си на ръце и прескачах змии.


Изпратен от: анонимен
Сънувах, че две змии ухапаха пред мен един човек и едно дете на моя колежка и те умряха. Моля кажете ми как да си обясня съня.


Изпратен от: анонимен
Сънувах че една малка змия се е увила на левия ми крак,сграпчих я с голи ръце и я скасах на две,но забелязох че ме е ухапала както на единият така и на другият крак и имаше много кръв.Трагнах за болницата,но се страснах и се събудих.Какво означава този сън>?


Изпратен от: анонимен
Змии ако видиш насън и ги гониш, значи премеждие на враговете, а понякога - болест и смърт.

Змии ако видиш насън и се уплашиш, значи победа на злобата и нещастието.

Змия ако я гониш и убиеш насън, значи победа.

Змия ако сънуваш, значи злоба.

Змия ако сънуваш, че се допираш до нея или я пипаш, значи ще те съблазни някой.

Змия ако сънуваш, че се е обвила около тебе, значи ще ти се случи голямо премеждие.

Змия ако сънуваш, че те гони и не те стигне, значи ще се отървеш от голяма опасност.

Змия ако съска на сън, значи страшно/премеждие.

Змия ако те ухапе насън, значи беда.

Змия ако те ухапе насън, значи твоите кредитори ще те поставят в затруднено положение.

Змия отровна ако сънуваш, значи трябва да се пазиш от клевета.

Змия че се свива на кълбо, ако сънуваш, значи ти предстоят неприятности.


Изпратен от: анонимен
сънувах змии със големи глави и нормално тяло змиите бяха по две една до друга бяха във гора те лежаха върху камъни покрити със храсти аз повдигах храстите но те не помръдваха сякаш нешто търсех и те бяха там


Изпратен от: анонимен
сънувах много змии как излизат от довара на двора а аз минавах по край него


Изпратен от: анонимен
Сънувах змия голяма която ме преследваше. все бягах а тя искаше да е до мен. после вкара нещо като пипало в носа ми но аз я издърпах.беше в двора на съседите ми и там се криех от нея


Изпратен от: нимен
Сънувах на един път между къщи да пълзят в краката ми хиляди змии толкова бързо сякаш бягаха от нещо и грам не ни отразиха с моя приятел с който бяхме просто с такава скорост, че едвам ги виждахме в краката си..
Какво ли значи това?


Изпратен от: анонимен
Сънувах бели змии на черни точки как умираха пред мен. Първо една голяма умря бяла на черни точки после същите такива две по малки също умряха пред мен


Изпратен от: анонимен
1. ухапа ме насън змия по десния крак над коляното. После станаха две и аз ги сложих в измити буркани и ги запечатах и двете.
2. Пред ден пък сънувах, че продължително уринирах насън

Какво значат тези сънища ако някой може да помогне моля


Изпратен от: l.
sunyvah,4e v ku6tata ni e vlqzla mnogo golqma i debela zmiq


Изпратен от: ива
сънувах, че ме гони много голяма змия дълго време, накрая я погълнах цялата, жива


Изпратен от: сънчо
Ако те ухапе змия насън, означава да се пазиш от беди.


Изпратен от: анонимен
Сънувах как ме хапят няколко змии, но не ги виждах, а след това ми оставаха рани на всяко ухапано място.


Изпратен от: анонимен
ухапа ме змия по ръката и много ме болеше,но й откъснах главата и я захвърлих.При стискането видях и отровата й.Какво значи това?


Изпратен от: анонимен
Сънувах много змии една след друга на пътя (да се пекат може би .. ),но всички бяха мъртви, прегазени от автомобили. какво значи това?


Изпратен от: анонимен
санувах 4е сам на долния етаж на кащата ни и сам при баба и дядо,имаме пе4ка на дарва и ваглища и баба нещо 4истеше,аз видях зад пе4ката паржо 4ервена змия не беше на калбо,беше изпаната,после видях бяла след като парвата из4езна а после и втората,аз званнах на леля и тя ми каза да взема някаква отрова и да я сложа в стаята...


Изпратен от: анонимен
Сънувах зелена змия, която беше домашен любимец на една жена и си играеше с детето и, а през това време аз говорих с жената. Змията тръгна към мен няколко пъти, но аз все я бутах или я хващах за главата. Когато най-накрая ме захапа разбрах, че е много отровна. Погледнах към жената и в очите и видях, че е доволна... ?!?! Какво означава?44рр


Изпратен от: анонимен
sunuvahh zmiq okolo vrata mii :xx


Изпратен от: Даяна
Сънувах змия която ми лази в краката и аз побягнах . Какво означава това ?


Изпратен от: анонимен
змията насън може да се тълкува и като изкушение или грях. да не забравяме змията в библейската символика, изкушаваща Ева към първородния грях.


Изпратен от: анонимен
sunuvax zmia iziala druga zmia po-goliama zmia behe sus razkusan stomax i vutre se vigdahe druga zmia -kakvo ozna4ava tova


Изпратен от: дан
Сънувах, че с колегата ми се борим със цяло гнездо змии, бяха около нас не се виждаха всичките, но някои от тях излизаха и ги убивахме с камъни. Какво ли значи това?


Изпратен от: анонимен
sanuvah 4e me uhapa zelena zmiq vodna posle vidqh maika i tatko


Изпратен от: анонимен
санувам че змиа се увива около синами и ас е дарпам за да е махна ртиа се скасва и останалата част влиза в устата му


Изпратен от: dani
сънувах много змии които стояха срещу мен и аз им одрезох главите какво озна4ава това


Изпратен от: митко
сънувах свита на кълбо змия ако лошото ми мисли емилия стоянова скоро да се разболее този боклук защото е болна а аз и помагах


Изпратен от: sanq
аз сънувах змии много които ме хапеха и бяха и в кухнята в канала на мивката,след това се скарах с моите бив6и приятели и се събрах с моя много стара любов.може пък и да е за хубаво


Изпратен от: asya
санувах много змии ми палзат по главата и тиалото но неме хапиат нито съскат какво озна4ава това


Изпратен от: ABM
След 20-ина дни ми предстои раждане, сънувах змия в бебешкото креватче, която избяга щом влязох.


Изпратен от: вяра
Сънувах че много отровна змия ухапва сина ми.


Добави сън, коментар или тълкувание, ако сънуваш "ЗМИЯ, ЗМИОРКА"
Моля пишете на кирилица.
Не носим отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните коментари, както и за тяхното неправомерно използване от трети страни.