Съновник - разтълкувайте сънищата си

ИНВАЛИД ако сънуваш :: Съновник

ИНВАЛИД - ако се сънуваш, е добър знак: ще успееш, въпреки че те подценяват или лишават от шанс за изява. Ако друг е инвалид, чакат те много труднопреодолими пречки в личния живот и професията.
Ако Ви се присъни, че сте инвалид — ще получите голям късмет, ако говорите с него — вслушайте се добре в съветите на околните, това ще Ви направи богат; ако гледате друг инвалид — дебне Ви опасност, обмисляйте добре Вашите постъпки; ако са много — предсказва щастие, на стари години.

"ИНВАЛИД" - Сънища, коментари и тълкувания

Изпратен от: анонимен
СЪнувах мой приятел (не много близък) и колега същевременно инвалид, загубил ляв крак. Дойде на работа с патерици, всички бяхме шокирани. Седна, говорихме си. Тръгна да става, залитна да падне, едва го хванах почти до земята, но удари протезата си и го заболя. Следващото, което помня е, че гледах някакви лекарски документи, където пишеше защо и как се е стигнало до там да загуби крака си. Другия момент, който помня е как го водя у тях и майка му като го вижда плаче...


Добави сън, коментар или тълкувание, ако сънуваш "ИНВАЛИД"
Моля пишете на кирилица.
Не носим отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните коментари, както и за тяхното неправомерно използване от трети страни.