Съновник - разтълкувайте сънищата си

БАЩА ако сънуваш :: Съновник

БАЩА - си ако сънуваш, значи някой ще се опита да те подчини, да ти наложи волята си. Ако баща ти те милва, усмихва ти се или ти говори, ще имаш успехи във всичко, което започнеш. Баща си умрял ако видиш насън, чака те голям срам, ще се срамуваш за постъпките си. Баща че си, ако сънуваш, по
Ако сънуваш баща си — предсказва щастие, но някой ще Ви покровителства в живота; ако той е мъртъв — при положение, че е още жив, това означава, че ще живее дълго; ако го видите, без да говорите с него — предсказва щастие; ако говорите с него — ще получите неприятности в семейството; ако Вие самият ставате баща — ще сключите щастлив брак.

"БАЩА" - Сънища, коментари и тълкувания

Изпратен от: анонимен
Дата: 2024-06-29 Час: 07:52:29
Здравейте,срещу Задушница, в събота, сънувах , че държа в ръцете си хубаво бебе момиче, облечено, повито. Какво означава това?

Тълкуване на съня


Изпратен от: анонимен
Дата: 2024-06-29 Час: 07:49:51
Здравейте, срещу Петровден, събота, сънувах баща си, който отдавна е починал, но беше жив в съня ми и умираше. Моля, споделете ми някакво предзнаменование ли е това.

Тълкуване на съня


Изпратен от: анонимен
Дата: 2024-01-22 Час: 10:42:54
Здравейте, сънувах починалия си баща, бях в нещо като болница и го видях на съседното легло, викам какво ти е тате, а той каза, че нещо го задушава на гърлото ? И се сънудих

Тълкуване на съня


Изпратен от: анонимен
Дата: 2023-12-30 Час: 22:25:12
Сънувах,че подреждам куфар предимно с дрехи, за планирано пътуване в чужбина и не мога да го затворя. Починалият ми баща ми пренареди дрехите уникално, така,че успях с лекота да затворя куфара. Не ми каза нищо само се усмихна. Моля да ми кажете как се тълкува този сън?

Тълкуване на съня


Изпратен от: анонимен
Дата: 2023-12-04 Час: 08:32:37
Сънувах че майка ми (която е жива) ми казва, че сме загубили баща ми , т.е. че е починал (той е жив)

Тълкуване на съня


Изпратен от: анонимен
Дата: 2023-11-14 Час: 16:44:28
Сънувах че баща ми ми казва че му остават няколко месеца живот и много плаках моля кажете какво означава сънят ми. Благодаря

Тълкуване на съня


Изпратен от: анонимен
Дата: 2023-10-28 Час: 21:39:11
Сънувах че жена ми казва баща ти иска да ти каже нещо. Той е починал.

Тълкуване на съня


Изпратен от: анонимен
Дата: 2023-09-06 Час: 09:29:45
Сънувах, че помагам на деца циганчета да избягат от наводнението. Прибрах ги в една къща където беше и починалата ми баба. Отидох в друга къща, там бяха починалия ми баща и майка ми, която е жива. Той искаше нещо от мен и аз му го подадох. Беше нервен и искаше да ме набие, но майка ми застана между нас. Той взе пакетчето и влезе в къщата без да каже нищо.

Тълкуване на съня


Изпратен от: анонимен
Дата: 2023-06-01 Час: 13:50:24
Срещам починалият си баща който ми казва" Ти си платил, а аз отговарям: Все някога трябваше да се плати.Какво означава това за мен?

Тълкуване на съня


Изпратен от: анонимен
Дата: 2023-05-09 Час: 12:34:18
Сънувах починалия си баща жив и ме гъделичка по краката казвам му да престане но не спира и се усмихва се само

Тълкуване на съня


Изпратен от: анонимен
Дата: 2022-09-15 Час: 19:25:02
Сънувах умрелият си баща, попита ме къде е неговият портофейл

Тълкуване на съня


Изпратен от: Радина
Дата: 2022-06-03 Час: 07:08:16
Здравейте, сънувах, че участвам в концерт и след като приключи имах малко работа и помолих майка ми и баща ми да ме изчакат, за да се видим след това и да се прибираме заедно. Но баща ми дойде при мен и ми каза, че много е изморен вече и ще си тръгва, прегърнахме се, целунахме се и той си тръгна.
Какво означава?

Тълкуване на съня


Изпратен от: анонимен
Дата: 2022-05-16 Час: 13:27:17
Здравейте сънувах ,че сме вкъщи с мама и баба и обсъждаме бременноста ми(аз не съм бременна), те казваха да пия някакви витамини и изведнъж влезе усмихнат и щастлив баща ми който почина скоро (няма 40 дни) аз много се зарадвах почнах да плача щастлива хванах го за двете ръце и казах ти си тук върна се обичам те той каза тук съм но изведнъж му стана лошо и падна на земята по гръб и само ме гледаше и така се събудих.. Беше толкова реално и емоционално че го виждам и чувам и усещам и най-вече че се е върнал..какво значи това предупреждение ли е не знам в момента в който обсъждахме уж бременноста ми с мама и баба той се появи отвори вратата и се върна от отвъдното...

Тълкуване на съня


Изпратен от: анонимен
Дата: 2022-05-02 Час: 14:08:42
Сънувах баща си, който е починал преди две години. Подхлъзвам се и падам то ме видя и пита: - какво става. Аз му казвам, че съм паднала. Той ми подава ръка и справям се и той си заминава. Моля, кажете какво значи това.

Тълкуване на съня


Изпратен от: анонимен
Дата: 2022-01-06 Час: 06:44:49
Сънувах починалият си баща, как го излъгах нещо и той се разгневи, започна да ме гони и хвърли камък по мен, но не ме уцели, после ме догони, но един непознат млад мъж го спря да ме набие...Как да тълкувам това, татко е починал преди близо 16 години?!

Тълкуване на съня


Изпратен от: анонимен
Сънувах баща си, който почина преди 9 години. В съня ми съпругата ми се сърдеше, че и този уикенд ще си останем вкъщи и няма да правим нищо и напусна стаята. Тогава баща ми влезе в стаята и ми каза - хайде ела с нас да отидем да запалим свещ на Бачковският манастир.

Някой би ли разтълкувал този сън, моля?!

Тълкуване на съня


Изпратен от: анонимен
Здравейте, първо да започна с това, че от както забременях, много често, да не кажа почти всяка нощ сънувам по нещо. В повечето случай на сутринта не го помня. Но сега искам да споделя този сън, докато го помня. Сънувах починалия си баща и баба, както когато си бяхме в къщи заедно. Баба ми ровеше в джобовете на мисля че панталона на баща ми за да търси някаква дебитна карта. Той се сърдеше от страни и изведнъж каза, сега ще намери пистолета ми, а той никога не е имал пистолет. Баба ми го намери и го извади аз гледа опулено отстрани. После мисля че извади портфейл и вътре намери търсената карта. А баща ми започна да руптае нещо срещу брат ми, той винаги приживе го правеше. След това се обърна към мен и ми подаваше 10 лева, аз не ги искаш, защото той винаги имаше проблеми с парите и никога не му стигаха. Всичко харчеше за цигари и колата си. Аз продължавах да не ги искам и се разплаках на сън и го прегръщах и му казвах че много го обичам. И това помня и се събудих през нощта с плач. Моля кажете ми какво означава това, притеснявам се, че съм бременна да не ми стане нещо! Благодаря предварително!

Тълкуване на съня


Изпратен от: Добромира
Здравейте,баща ми почина преди 5 месеца,сънувах,че съм в непознат дом,бях в малак облицован с модерен камък коридор ,а осветлението оскъдно,изведнъж се отвори входната врата и от там влезе мъж който не разпознах и ми каза-поканих баща ти да пием по едно(баща ми беше алкохолик),тогава след него влезе баща ми с странно опулени очи и облечен точно тъй както го погребахме,единственото което ми каза беше-Добър Ден!Какво означава този сън?

Тълкуване на съня


Изпратен от: анонимен
Сънувах, че се прегръщам силно с починалия си баща. Какво означава това?


Изпратен от: анонимен
сънувах, че с майка ми, която е жива и баща ми, починал наскоро сме заедно в Гърция и организаторката на екскурзията, уж е резервирала вечеря за девет часа, а в ресторанта никой не знае. Докато чакаме за разрешаване на проблема, сме седнали по сепарета - аз и майка ми сме една до друга, а баща ми го виждам, на друго сепаре, струва ми се през едно, с много други хора. Извиквам му "Татко",отивам при него (приживе беше инвалид, ампутирани му бяха двата крака), а той милия много разстроен и плаче, сълзите му се стичат по бузите, аз го прегръщам и аз плача и му казвам "спокойно, успокой се, недей да плачеш, ела при нас", а той продължава да е разстроен и ми казва: Виж майка ти как ме изостави, но сега ти като си тука ми е по-добре, по - добре съм." Майка ми всякаш се опита да замаже ситуацията с думите е бива ли така (нарече го по име), ела при нас Аз се развиках на организаторката на екскурзията: "Виж какво причини на човека" (и в съня ми му липсваха краката). И се събудих, обляна в сълзи.

Тълкуване на съня


Изпратен от: анонимен
Сънувах баща си, който е починал преди 8 години и никога не е виждал сина ми, който е на 7 години.
Сънувах ги да идват заедно в офиса, където работя.
Може ли някой да го разтълкува?


Изпратен от: анонимен
сънувах че раждам четиризнаци и слизам долу с бебетата и баща ми който е починал там ме поздравява прегръща и целува някой ако може да ми разтълкува съня благодаря предварително


Изпратен от: анонимен
Сънувах, че с баща ми се караме. Той ме обвиняваше, че не си спазвам обещанията и че не съм отговорна, че не съм сериозен човек и т.н.Много се карахме и той накрая ми обърна гръм и излезе от стаята. Така се събудих...


Изпратен от: анонимен
Сънувах починалия си баща, който се появи в много труден за мен момент. Бяхме почти пред раздяла с приятеля ми, когато вечерта сънувам: татко се появи носейки куфар,влезе в къщи, седна до мен и започна да ни слуша какво си говорим с моя приятел, после ме прегърна..Нещата между мен и приятеля ми се нормализираха горе-долу.Какво означава този сън?


Изпратен от: анонимен
Събувах татко да лежи настрани и ми се усмихва,отивам при него и го докосвам по ръката,а тя му е студена.Татко почина преди две години.


Изпратен от: анонимен
сънувах починалият си баща да ми дава пари,аз ги опуснах после ги сабрах,прегърнах го и започнах да рева,много.


Изпратен от: анонимен
Сънувах ,че родителите на мъжът ми ходят на санаториум за втори път за мнго кратък период от време,а те никога не са ходили.Аз се учудих и коментирах на сън че много ходят по почивки.


Изпратен от: Данчето
Дъщеря ми е сънувала баща си който е починал.Били заедно на някакво събиране с други хора.Баща и седял и се усмихвал.Изведнъж от небето паднала една кутия пред тях,баща и я погледнал,започнал да плаче и заминал.
И тя го оплаквала после.т


Изпратен от: анонимен
здравеите бащами почина преди два месеца а снощти го сънувах че е дошъл и ми казва че е жив и смъртта му е лъжа плакахме смяхме се седяхме на маса говорехме дълго след това той каза че трябва да отиде да види братята ми какво означава това


Изпратен от: анонимен
Сънувах, че с приятелката ми си имаме бебе.


Изпратен от: anonimen
санувах 4е хванах ба6та си за половия орган


Изпратен от: анонимен
сънувах че се карам с баща ми на легло. искам да го събудя, а той не става. не че е умрял просто лежи и не ми отговаря и аз му се карам. два пъти вече сънувам такова нещо и е като кошмар


Изпратен от: анонимен
Сънувах татко,така като бе преди да си отиде. Бяхме в нещо като болница и той имаше пристъпи,но беше жив и аз бях до него - милвах го,целувах го....


Изпратен от: анонимен
Здравейте.Имах ненормален сън.Сънувах баща си който е тежко болен и е на може би седмици от края на живота си.Беше с извадено сърце и бяхме на разходка сред много хора.Беше с нови дрехи и както се разхождахме свако мина покрай нас и ни се усмихна,а той почина преди няколко месеца от рак на белия дроб.После седнахме на една пейка и татко започна да умира,а аз само стоях и го гледах и се молех да не го боли като си отива.Какво означава този сън?


Изпратен от: анонимен
Сънувах че с тате сме в някаква градина(неговата)и се разхождаме в нея. Моят баща е жив, но какво означава този сън?


Изпратен от: анонимен
сънувах починалия ми баща че лежи болен в една стая.Имаше синини по лицето и мниго дълги нокти на ръцете и краката.Поканих го да дойде в къщи да се изкъпе и да пиеме кафе и той прие.


Изпратен от: анонимен
сънуван починал баща ,който ми дава пари на сън банксноти от по 100 лева


Изпратен от: анонимен
sanyvah 4e ba6ta mi e bolen,i 4e mikazva 4e e bolen.kakvo ozna4ava tova?


Изпратен от: ради
татко почина преди малко повече от година , сънувах , че ми казва да го погреба следващия път в по-малък ковчег, виждах го и го чувах сякаш , какво значи това...


Изпратен от: Галина
сънувах баща си жив , а той е починал. Сънувах че къщата ни е боядисана в бяло и той на места първо е боядисал в жълт цвят и след това това жълто го прикрива като нанася бяла боя като по боядисва отново в бяло. Аз взех четката от татко и продължих тази дейност.татко стоеше отстрани и ме гледаше.


Изпратен от: анонимен
Сънувах бебе, но не с бебешка глава; то беше с главата на баща ми.


Изпратен от: анонимен
СЪНУВАХ БАЩА СИ КОЙТО Е ПОЬИНАЛ И МИ ДАДЕ КЛЮЬ ЗА КЪЩАТА НА СЕЛО И КАЗА ДА СЕ ПРЕБИРАМ В КЪЩИ .КАЬИХ СЕ НА ЕДИН РЕЙС НО СЕ ОКАЗА ЬЕ СЪМ СБЪРКАЛА РЕЙСА ПОМОЛИХ ДА СПРЕ ЗА ДА СЛЯЗА НО МИ ОТКАЗАХА ОБРАХА МЕ ИПОПАДНАХ В НЕПОЗНАТ ЗА МЕН ГРАД -МИХАИЛОВ-ГРАД ИСКАХ ПОТЪРСЯ ПОЛИЦЯТА ЗАПОМОЩ НО СЕ СЪБУДИХ


Изпратен от: Теодор
скарал сам се с бащами но го санувах но аз тои беше пред мен но аз обарнах и се варнах назат моля ви кажете какво озна4ава


Изпратен от: Антонио
Сънувах че отиваме на една къща..На другия ден баща ми беше починал..Аз плачех и плачех и не спирах да плача накрая се сабудих целия испотен, а лицето ми беше цялото в сълзи ...Моля кажете какво означава тоова за мене или за баща ми ???


Изпратен от: лонлито
Ако сънуваш че баща ти те гони да те убие и е дявол после става исус какво значи ?


Изпратен от: Даниел
санувах че с бащами сме на кораб и става пожар и аз сам отвън и тръгвам да го търся през дима и нещо се съобщава че баща ми е извън палубата и е паднал от 20 метра и е починал... Какво означава това


Изпратен от: анонимен
Баща ми е починал и го сънувах ,като ми казва ,че съм теглила много но занапред ще живея добре.Какво означава това


Изпратен от: Цвети
Аз сънувах, че аз и баща ми бягахме от нещо и пред нас тойй слиза от трамвая, а аз от влака ... какво означава това .. :o


Изпратен от: анонимен
Сънувах болния ми от рак баща ,на когото му остават дни,седмици-здрав ,облякан с работните си дрехи.Попитах го нали е болен , добре ли е,че е решил да работи,каза ,че ще работи .Какво значи това ?


Изпратен от: анонимен
Здравейте, искам да попитам какво означава:
Сънувах баща ми, той почина преди 3 месеца, беше в болница и каза че като излезе ще ми дойде на гости с преспиване и после се събудих, какво означава това!!!


Изпратен от: анонимен
ако сънуваш баща си да умира какво означава това ?


Изпратен от: анонимен
Сънувах,че баща ми е болен какво значи това?


Изпратен от: сънчо
когато видиш, баща си починал или изобщо някого, това означава, че го чака дълъг живот във здраве.


Изпратен от: didi
ако сануваш по4иналия си башта, какаво озна4ава


Добави сън, коментар или тълкувание, ако сънуваш "БАЩА"
Моля пишете на кирилица.
Не носим отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните коментари, както и за тяхното неправомерно използване от трети страни.