Съновник - разтълкувайте сънищата си

КАЛ ако сънуваш :: Съновник

КАЛ - в съня означава опасност от разболяване. Ако газиш в кал, предстоят ти безкрайни проблеми, тревоги и трудности в работата ти. Ако се мажеш с кал, значи ще се радваш. Кални обувки ако видиш или имаш насън, ще те клеветят или обиждат. Кални бани ако правиш, ще преодолееш болест, ще се радваш на здраве. Ако сънуваш кални стъпки, значи ти дават лош съвет. Ако измазваш къщата си с кал, значи ще си здрав, но беден.
Ако сънуваш кал — появата на хора от калта се сънува често. Тя означава оздравяване, поставяне на ново начало, възраждане; ако сте напръскани с кал — предсказва материални затруднения, които ще получите поне временно; ако е много калта — големи ще бъдат затрудненията ви; ако я разбърквате — ще се замесите в безполезен за вас скандал; ако паднете в нея — ще Ви се удаде възможност, за реализация; ако се почиствате от нея — ще напуснете лошото общество, в което сте попаднали; ако пътувате по кален път — болест; ако минете по кална локва — ще чуете лоши новини за себе си.

"КАЛ" - Сънища, коментари и тълкувания

Изпратен от: анонимен
Дата: 2023-09-30 Час: 13:49:42
Какво означава, ако сънуваш, че твой близък бърка с шепи в кал? Благодаря!

Тълкуване на съня


Изпратен от: анонимен
Дата: 2022-02-17 Час: 00:11:52
Сънувах, че съм в казармата пълзя в кал и май(не съм сигурен) се бия с някого

Тълкуване на съня


Изпратен от: анонимен
сънувах,че съм с кални обувки и ги мия


Добави сън, коментар или тълкувание, ако сънуваш "КАЛ"
Моля пишете на кирилица.
Не носим отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните коментари, както и за тяхното неправомерно използване от трети страни.