Съновник - разтълкувайте сънищата си

БЕБЕ (виж КЪРМАЧЕ) ако сънуваш :: Съновник

БЕБЕ (виж КЪРМАЧЕ) - насън ако видиш или чуеш да плаче, има опасност за здравето ти. Ако е здраво и хубаво бебе, ще се радваш на любов и сърдечни приятели. Ако жена сънува, че се грижи за бебе, ще я измами близка приятелка. Своето бебе ако сънуваш болно, чакат те многобройни неприятности. Ако е здраво или ходи самo, значи скоро ще получиш възможност за самостоятелна изява, за независима работа или да се докажеш като лидер сред приятели и колеги. Ако сънуваш, че си бебе или че ти говори бебе, значи ще станеш участник във или свидетел на някаква дяволия, хитрина, шмекерия. Възрастен ако сънуваш като бебе, ще му дължиш услуга или неволно ще го измамиш.

"БЕБЕ (виж КЪРМАЧЕ)" - Сънища, коментари и тълкувания

Изпратен от: анонимен
Дата: 2023-11-13 Час: 12:26:33
Здравейте, в съня си имах бебе, което знаех, че е мое и му се радвах, но изведнъж то започна да повръща, да се задушава и почина. През цялото време в съня ми бяхме аз и мъжа ми, но той стоеше безмълвно на края на леглото с гръб към нас и само от време на време се обръщаше да види какво става, докато накрая му казах- "задуши се". Той ме погледна и се обърна отново с гръб. Как може да се тълкува подобен вид сън? Благодаря ви предварително за отделеното време!

Тълкуване на съня


Изпратен от: ММК
Сънувах, че много мило и радостно малко момченце ме целува, прегръща и ми се радва. Почуствах сам някакво щастие и спокойствие.


Изпратен от: анонимен
Сънувах, че имам бебе, и че е от моя приятел, какво означава?

Тълкуване на съня


Изпратен от: анонимен
Сънувах бременна позната,Като я видях много и се зарадвах и започнах да я целувам и галя по корема.После видях друга моя позната която я видях бременна,но не е в реалността.И после видях много мои приятелни.


Изпратен от: suzana
санувах своя първа братовцетка умряла и изка да вземе моето дете и дететоми умирасхе но аз я жзех в ръцете си и я разклатох и тя сесуйиви инаце не дищаще какво ознацхава това моля ви кайете ми


Тълкуване на съня


Изпратен от: анонимен
Бяхме с жена ми в нещо като училище.За някакво записване.Държах новороденото и бебе на ръце.Тя е надалеч и още не съм го виждал,но знаех,че държа именно нейното бебе.То бе къдраво,пухкаво и се усмихваше.Разговаряхме с жена ми.Бе хубав момент,но се събудих с тревога и паника......??????!!!!!!


Изпратен от: анонимен
Здравейте аз съм бременна в 9 месец и тази сутрин сънувах че по пощата ми пращат торбичка с някакво шишенце с изследване на което пишеше нещо от сорта на че няма бебе или неживо на латиница пишеше pre bremena,а в торбичната имаше също някакви гумени болчета и части от детска мозайка.Моля ви ако можете да ми го разтълкувате много ми е притеснено.Благодаря предварително.


Изпратен от: анонимен
Тази нощ, срещу Благовещение, сънувах, че дъщеря ми е родила хубаво, едро и здраво момченце, което държах в ръцете си. Тя е омъжена от скоро, но нямат все още деца. Бебчето беше спокойно и усмихнато. Моля, разтълкувайте съня ми!


Изпратен от: анонимен
сънувах че съм на работа и влизам в стаята на гостите на рум сервиз и започвам да слагам чиниите на масата при което една от тях пада и се чупи.Започнах да събирам по големите парчета и изведнъж зад мен се чу бебешки глас,обърнах се и гледам бебе само по памперс лежеше точно там където бях счупила чинията.По цялото му тяло имаше стъкълца дори и по лицето му,опитвах се да го почистя,но ме беше страх да не го нараня и започнах да викам майка му,но тя не идваше,а бебето през цялото време ми говореше нещо,но не плачеше. Можете ли да го разтълкувате?


Изпратен от: анонимен
Сънувах че сме в изоставена къща с мъжът ми.В един от шкафовете намерих бебе много сладко имаше си краченца и ръчички и беше послушно не плачеше но огладня и започна да си дава главичката на една страна все едно иска да суче и в него момент видях че в устата му няма обикновени зъби а наредени един до друг зъби като не знам на какво да определя виждала съм такива по анимационните филмчета .просто еднакви на големина и равни заби като все едно две пластини се отварят и затварят.първия момент казах на мъжът ми че са на мечка и го извиках да ми помогне за да не ми захапе ръката.така свърши сънят ми след като се събудих всъщност осъзнах че зъбите не са на мечка.


Изпратен от: нели
Сънувах,че лежа на спалня между две повити в пелени бебета на различна възраст.Не плачеха,будни бяха и не аз бях тяхната майка.


Изпратен от: анонимен
Сънувах спящо бебче, новородено, едричко е го целунах.


Изпратен от: анонимен
Здравейте,
Сънувах собственото си бебе първо съня започна със преглед на видеозон и там го видях, усмихваше ми се. След това се роди. Здраво и красиво момиченце. Така чакано и желано. Толкова щастие имаше!

Може ли да ми разтълкувате този сън. На лошо ли е? Аз нямам деца,имам два неуспешни опита за износване на бебе.


Изпратен от: анонимен
сънувах,че на бебето ми му поникват зъби.и в двата съня бяха по няколко наведнъж,но не бяха прави и бели


Изпратен от: анонимен
Свекървата сънувала че имам бебе-момиченце /аз все още нямам деца/ какво означава.


Изпратен от: анонимен
Сънувах, че с майка ми имахме работа в градината, минахме от към задния двор и там стоеше една жена, с бебе на ръце, беше обвито с бели пелени, каза ми, вземи го майка му не го ще, вече има две деца, грижи се за него, взех го, отвих го да го облека с дрешки беше голичко, постоянно ми се смееше, беше без коса момченце. След това минавах по някаква пътека и срещнах друга жена, която държеше бебе и пак ми каза по същия начин да го гледам, този път беше момиченце, с къдрава косичка, босичко и ми се смее, не знам какво може да значи този сън, много ми е странно ...


Изпратен от: анонимен
Сънувах, че съм самотна майка и се грижа сама за бебето си, което бях оставила да спи. Скоро в стаята нахлу крадец и се биехме. Бебето заплака и крадеца искаше да се добере до него. В този момент влезе един приятел, който не познавам, но в съня изпитвах такива чувства към него и му казах да вземе бебето и да излезе. Той успя, но водех изключителна борба със всички сили се биех и накрая го победих и излязох от стаята и си гушнах детето. Навън бяха моите роднини, насядали на маса и не знаеха нищо за тази случка, аз седнах при тях дишайки още учестено. Питаха ме какво е станало и аз отвърнах нищо. И така се събудих. Какво може да значи този сън. Никога не съм била майка и скоро не възнамерявам да бъда. Но усетих едно чувство за дълг да закрилям някого със всички сили и ми хареса, после как си го гушнах след всичко.


Изпратен от: Биляна
Сънувах, че на бебето ми му никнат зъбки и казва първата си думичка "баба". Какво означава това?


Изпратен от: Марина
Сънувах бебе с черна коса което е на една жена която не може да има деца. Не беше много хубаво но имаше големи и черни очи. бебето беше в лилава количка. Разхождаше го бавачка не майка му.


Изпратен от: анонимен
Сънувах:Приятели ми дадоха да гледам бебето им за известно време, но работех в сграда на няколко етажа ( училище/хостел)и носех бебето на ръце и обикалях по етажите и стаите. Бебето беше много сладко и ми беше много хубаво с него. В една празна стая се заговорих с един техник за радиатора до прозореца и не усетих как бебето изпълзя на прозореца и го видях как пада от 4 етаж. В съня ми липсваше вероятност за смърт, просто трябваше да го намеря и хукнах надолу. Оказа се, че бебето трябва да е паднало в една детска градина, когато децата спят следобед. Търсих го, няколко пъти ходих, надничах под леглата по ъглите, в двора на градината, но никой на знаеше нищо за него. Отчаях се, че ще вляза в затвора. Събудих се. Треперех от ужас. И пак заспах. Сънят ми продължи. Приятелите ми разбраха какво се бе случило, но не се отчаяха. Всички деца си тръгнаха от градината, разпитвахме за бебето, но нищо.Бащата отиде някъде, чаках изтръпнала. Върна се...с детето (то вече вървеше - на около 2 г.)Бяха бодри и весели. Някаква служителка от горните етажи го намерила и заключила. Събудих се и треперех,но изпитвах облекчение.


Изпратен от: анонимен
Сънувах, че целувам две бебета по един и същи начин и показвах на моето дете как се обичат две бебета еднакво


Изпратен от: м
Сънувах едно бебе, което се оказва, че е мое и е в голяма опасност. Аз бягам да го спася, но винаги нещо ми пречи.


Изпратен от: анонимен
сънувах че гушкам едно много красиво бебе не беше мое а на някакав човек ии го гушкам и то ми се смее аз му се радвам целувам го ... какво трябва да значи това ?


Изпратен от: м
сънувах,че бебенцето ми ходи с проходилката какво означава това?


Изпратен от: M
Сънувах,че бебенцето ми лазе какво означава това


Изпратен от: анонимен
sanuvah che bebeto mi hodi s prohodilkata kakvo oznachava tova


Изпратен от: анонимен
сънувах съм на гинеколог бременна и ми казват че детето няма тонове а аз се опитвам да им обясна че вече съм родила и не е възможно..а имам бебе на 9 месеца и много ме притесни този сън...:((


Изпратен от: анонимен
sanuvah che bebenceto mi laze kakvo oznachava tova


Изпратен от: dani
moqt maj e sanuval 4e sam bremenna i rajdam.az ne iskam da vzema bebeto i ne se radvam na san a toi go gu6ka celuva i mn se radva. kakvo zna4i tova?


Изпратен от: анонимен
сънувах че съм бременна а гинеколога не ми даде да видя бебето на ехографа


Изпратен от: анонимен
сънувах,че раждам здраво моми4е и даже го кръстихме Рая


Изпратен от: анонимен
Сънувах,че 1 годишното дете на сестрами ми казва мамо! Какво може да означава това?!


Изпратен от: анонимен
сънувах че имам бебе много хубаво потопиха го в студена вода бистра и то седеше много обаркано беше


Изпратен от: Stefi
сънувах, че раждам бебе какво трябва да значи това ?


Изпратен от: Mariana
Санувах новородено бебе което се оказа че аз съм го родила .. след това видях една приятелка на нея и дадох бонбони почерпих я заради това че имам бебе и я прегърнах и се разплаках .. Някой който може да ми разгадае съня нека да пише .. по горе ми е емайл пощата благодаря предварително и ще очакваммм отговор


Изпратен от: анонимен
Вече няколко пъти сънувам един луд човек,който има симпатии към мен,но е много лош и наистина не е на себе си,гледа лошо и т.н.Много ме е страх,имам кошмари .. Какво означава това??


Изпратен от: Даяна
Сънувах , че имам бебе и то плаче и се оказва че аз съм негова майка . После разбирам че са две , но едното е дете на около 4-5 години ! Какво означава това ? Благодаря предварително !


Изпратен от: вили
Сънувах едно бебе,но вече не си спомням ясно съня,помня,че бебето умря и след време се роди отново същото...Знам,че не е хубаво да сънуваш бебе,а още по-мако такова,което умира,затова който може да ми каже какво може да значи да ми пише на iliana_90_ilieva@abv.bg


Добави сън, коментар или тълкувание, ако сънуваш "БЕБЕ (виж КЪРМАЧЕ)"
Моля пишете на кирилица.
Не носим отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните коментари, както и за тяхното неправомерно използване от трети страни.