Съновник - разтълкувайте сънищата си

КАМЕНАР, КАМЕНОДЕЛЕЦ, КАМЪК ако сънуваш :: Съновник

КАМЕНАР, КАМЕНОДЕЛЕЦ, КАМЪК - видиш ли насън, наяве ще те измамят. Ако носиш или търкаляш камък, значи работата ти ще бъде неуспешна или нискодоходна. Ако седиш на камък, неприятели ще се възползват от временните ти затруднения. Падащи отвисоко камъни са предупреждение за извънредно голяма опасност. Ако хвърляш камък, ще се ядосваш и ще изливаш гнева си. Ако замерваш някого с камък, значи правиш зло на невинен. Тебе ако те замерват с камъни, ще те обиждат незаслужено. Ако вървиш и подритваш камъчетата, значи сам си търсиш белята. Струпани накуп камъни ако сънуваш, чака те изморителна работа. Ако си каменар или каменоделец, значи ще полагаш много усилия и труд, за да постигнеш целите си. Друг ако е каменар или каменоделец, ще си имаш работа с упорит или инатлив човек. Скъпоценни камъни ако купуваш, ще си заобиколен от неверни приятели. Ако стъпиш върху скъпоценен камък, ще се освободиш от голяма скръб. Каменни въглища в съня са знак, че ще откриеш чиста и вярна любов. Ако си в каменоломна, най

"КАМЕНАР, КАМЕНОДЕЛЕЦ, КАМЪК" - Сънища, коментари и тълкувания

Изпратен от: анонимен
Аз намерх 3изомруда,1рубин,2цитрина и суров диамант на земята в пепелта и ги прибрах в джоба си.


Изпратен от: Сънчо
Камък ако сънуваш, значи ще те измамят.
Камък скъпоценен ако ти дарят насън, значи ще те заобиколят фалшиви приятели.


Изпратен от: анонимен
Сънувах стар приятел , който незаслужено се скара с мен и след това започна да ме замеря с камъни. Ядосах се казах му, че не е прав и исках да се сбия с него.


Добави сън, коментар или тълкувание, ако сънуваш "КАМЕНАР, КАМЕНОДЕЛЕЦ, КАМЪК"
Моля пишете на кирилица.
Не носим отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните коментари, както и за тяхното неправомерно използване от трети страни.