Съновник - разтълкувайте сънищата си

КАТАСТРОФА ако сънуваш :: Съновник

КАТАСТРОФА - ако видиш насън, ще преживееш разтърсващи промени. Ако си пострадал при катастрофа, застрашава те опасност, има риск за живота ти. Ако помагаш на пострадали при катастрофа, значи ще избегнеш беда.

"КАТАСТРОФА" - Сънища, коментари и тълкувания

Изпратен от: анонимен
Дата: 2024-09-03 Час: 17:39:43
Здравейте! Преди седмица сънувах как стоя на кафене с приятели в центъра на Варна, и по едно време един автобус прави десен завой, но беше с много бърза, нереална за този завой скорост. Аз стоя с лице към пътя и гледам автобуса, когато една малка кола на Takeaway (доставчиците на храна) профучава до нас в насрещното, намалява скоростта и спира точно пред автобуса. Автобусът я удря и я праща в една стена, при което доставчикът излита през предното стъкло и пада от височина 1,30 м по гръб на тротоара. Аз скочих, пресякох улицата и бях първият, който стигна до човека. Потупах го, проверих за пулс — имаше пулс. Проверявах постоянно за пулс, но 1-2 минути по-късно той почина. Вече бяха се обадили на линейка, тя дойде и го взе.

Няколко дни след този сън се разхождах вечерта към 19:50-20:00 ч. до кръговото на Траката във Варна, когато един моторист с бясна скорост, без екипировка, само с каска, падна, сурка се и остана на място. Отидох и помогнах с каквото можах, но безуспешно. Не знам дали това е било някакъв знак или просто случайност, но вече няколко дни го мисля. Ако някой има коментар относно това, ще се радвам да прочета.

Тълкуване на съня


Изпратен от: анонимен
Дата: 2024-08-25 Час: 12:12:24
Сънувах, че карам колата на един мой приятелм сънят беше осъзнат, не беше просто ей така даже аз самия знаех, че е просто сън и си казвах събуди се, сънувах как карам колата му той е някъде другаде, а аз съм вътре с една моя приятелка, след това на излизане на главния път не можах да спра на време защото в съня знаех че нямам книжка и съм неопитен шофьор и се блъснах, след това всички бяхме добре само колата беше много ударена и се събудих

Тълкуване на съня


Изпратен от: анонимен
Дата: 2024-02-03 Час: 07:10:14
Сънувах че се разхождам с приятелки и по едно време се чу много силно свирене на гуми след това доста силен удар веднага си помислих че е момчето което се занимавам с него, и хукнах за да видя какво се случва стигнах до там не беше той. След това бях някъде с някакви непознати хора и те палеха свещички реших и аз да запаля при което от мястото където палеха свещите имаше само една с много леко огънче тръгнах да паля и то изгасна, аз се притесних. От там някакъв човек ми подаде огънче което гореше в ръката му и ми каза нещо не помня точните думи само помня че не беше на Български. Какво трябва да значи??

Тълкуване на съня


Изпратен от: анонимен
Дата: 2023-11-14 Час: 19:49:52
Здравейте,
Сънувах,че карам кола и изведнъж скоростта се усилва катастрофира,но не знам в какво и умирам.Ставам дух и кледам как приятели и близки реагират.Опитвам се да направя контакт с тях в началото не се получаваше ,но след време започнаха да ме виждат ,чуват и можех да ги докосвам.
Моля за тълкуване на съня.

Тълкуване на съня


Изпратен от: анонимен
Дата: 2023-11-14 Час: 19:47:35
Здравейте,
Сънувах,че карам кола и изведнъж скоростта се усилва катастрофира,но не знам в какво и умирам.Ставам дух и кледам как приятели и близки реагират.Опитвам се да направя контакт с тях в началото не се получаваше ,но след време започнаха да ме виждат ,чуват и можех да ги докосвам.
Моля за тълкуване на съня.

Тълкуване на съня


Изпратен от: анонимен
Дата: 2023-11-04 Час: 10:06:26
Аз съм сънувал как едно момиче не познато се удари с колата си и излезнал от прозореца аз я видех нищо няма питах я дали е добре тя каза че е добре и по едно време един мъж възрастен вдигна я още едно момиче беше как се блъсна и цяла беше парчета от прозореца и д-р момиче питая дали да звъне на бързата помощ тя каза че не иска помолихме я както и да е ходи но и вътре в линейката беше пълна с хора прозорци те бяха прозрачни само стари хора какво е

Тълкуване на съня


Изпратен от: анонимен
Дата: 2022-11-11 Час: 07:13:08
Сънувах,че кола блъска малкият ми син и наррамо преминава през него с гумите. Моля Ви кажете ми какво би могло да значи това,защото съм ужасена и вцепенена от страх?

Тълкуване на съня


Изпратен от: анонимен
Дата: 2022-07-27 Час: 09:54:08
Сънувах , че момчето в което бях влюбена преди 2 години катастрофира.

Тълкуване на съня


Изпратен от: анонимен
сънувах, че съм се изгубила и докато се лутах да намеря пътя до вкъщиме бласна кола .

Тълкуване на съня


Изпратен от: анонимен
сънувах,че блъснах леко човек с колата


Изпратен от: анонимен
сънувах че карам кола и изпреварвам една колона коли, но изведнъж отсреща се появи друга кола с която се блъснахме другата кола падна в пропастта край пътя аз останах с моята колата на платното и не бях ранен кажете какво означава моля!!!


Изпратен от: анонимен
Добър ден,снощи сънувах,че карам кола.В един момент пътувам по надолнище,приближавам кръстовище и се опитвам да намаля,но не успявам.Натискам спирачките,но колата не спира а напротив продължава да се засилва.В един момент се блъскам в някакво дърво,не помня сблъсъка,но имам такова усещане.В колата,която карам се блъскат още две коли,една от които се преобръща.Успяват да ме спасят.Помня само как са ме изкарали и се опитвам да помогна на пострадалите но не ми позволяват.В следващия момент помня как съм вкъщи и искам нещо да направя относно тази катастрофа но не ми позволяват даже на моменти ми прилошава и все ми се виеше свят.Има чувството че съм получила някакво сътресение и се опитваха да ме накарат да отида под наблюдение в болницата,но все отказвах.Искам да помоля някой ако може да ми обясни какво означава този сън.Блаодаря предварително


Изпратен от: анонимен
Сънувах,че първо ми крадат колата и докато я обявявам за издирване, някакви хора ме закараха на една улица и имаше катастрофа. Зачудих се дали един откъснат капак не е от моята кола. Тогава разбрах, че някой иска да ме отвлече имаше мъж в далечината и тръгнах да бягам за да се върна на по-оживено място.


Изпратен от: анонимен
Маика ми е санувала,че брат ми катастрофира и се случва наи-лошото какво значи?


Изпратен от: Павката
Здравейте, днес 18.06.14(вторник срещу сряда) сънувах много странен сън.Първият който си спомням от много време насам!
Сънят беше следният:
Возех се в автобус от градския транспорт не без да знам на къде отивам просто се озовах там.Имаше сняг и на един завой шофьора влезе с голяма скорост и рейса поднесе завъртя се и излезе от пътя. Рейса спря на края на нещо като пропаст с тунел надолу. Виждайки че сме на ръба да се сурнем надолу се придвижих на пред и успях да се хвана за железните прътове за хващане. Рейса започна да пада в тунела като падаше няколко минути и даже казах на пътниците, че сме като на кино защото падайки се сменяха различни кадри ту тъмнина ту някакви парапети ту стени.Накрая рейса стигна края но падна меко нямаше жертви. Излязохме от рейса и се опитах да накарам хората да не се паникьосват и им казах да стоят заедно и да не тичат. Пред мен малка група хора се забърза и аз реших да ги настигна. Подземието беше като лабиринт но имаше следи от разрушения който ни бяха ориентир за обратния път. Стигнахме до едно място в което не знаехме на къде да тръгнем и аз минах през един завой след които имаше стълбище. Като застанах на стълбището видях долу някаква наведена черна фигура и на майтап издадох звук наподобяващ зомби("ИъъЪ" нещо такова), при което фигурата се обърна и издаде същия звук но по силен. При което видях, че е това е нещо като мутант хранещ се с някаква изгниваща плът. Той дойде срещу мен и почна да ми се зъби при което аз го изритах с крак в гръдния кош и той отстъпи на зад и след това се събудих.
Събудих се спокоен даже ми се искаше да видя развъзката беше ми интересно и като цяло не съм изпитвал страх в съня. Ако можете да ми кажете какво подяволите значи тоя сън ще съм ви благодарен!


Изпратен от: анонимен
Сънувах че кола блъска баща ми :/ как да го тълкувам това ?


Изпратен от: анонимен
Сънувах, че се качвам в автобус на паметника Левски в София и автобусът вместо да продължи направо, направи ляв завой и с висока скорост се заби в сградата на Чешкото посолство. Ударът беше силен а целта беше да се взривим като бомба. Т.е като самолетите в Световния търговски център. Ние в автобуса веднага разбрахме каква е целта, но нямаше какво да направим! Беше късно за много неща, които си искал да споделиш,направиш и т.н.
Хубавото беше, че нищо не се случи. И аз се събудих....


Изпратен от: анонимен
Скарахме се със съпруга ми из потеглих с колата на някъде. Изведнъж срещу мен се изпречиха група деца. Намалих, почти спрях, но почуствах лек удар. Леко ударих едно дете, което се премести, но слизайки от колата видях друго да лежи по очи на земята. Имах усещането, че не аз съм го ударила, но много се уплаших. Позвъних на съпруга си, но той не ми вдигаше. Събудих се притеснена.


Изпратен от: анонимен
Здравейте,
сънувах, че карам автомобил и докато шофирах колата поднесе и се обърна по таван. Бях със семейството си в колата и когато се обърнах видях че баща ми е в безсъзнание. Опитах да го свестя, но не мърдаше и изведнъж се оправи и си отвори очите от нищото ... моля кажете ми какво означава това ....


Изпратен от: анонимен
често сънувам че мога да карам кола,но не катастрофирам ..моля ви някой да ми каже какво значи това ?


Изпратен от: анонимен
sunyvah che katastrofiram s motor i edno detence mi se smee sunyvam go mnogo chesto kakvo moje da e tova molq vi kajete mi :(


Изпратен от: анонимен
сънувах,че загубвам контрол над колата и се удрям лекичко и колата опира до някаква малка сграда или ограда.скоро след това чувам хорски гласове притеснително да възкликват,разбирам,че ще се случи нещо,колата е на наклонен пат.отзад нещо с ужасяваща сила ме блъска и аз политвам с колата и падам в реката.после патувам с автобус бързо спирам на място кадето да виждам колата как потъва ,беше бяла на цвят и приличаше съвсем за малко на мисля че лебед или нещо такова и проследих потъването и,после се обърнах и продължих по пътя и се събудих...


Изпратен от: анонимен
Zdraveite, nadqvam se da ima obesnenie za moya sun. Sunuvah , che minavam pokrai katastrofa i vizhdam postradalite. Ne poznavah nito edin ot tqh, no chuvah, che vikat i posle prosto gi podminah. Kakvo mozhe da oznachava tova?


Изпратен от: анонимен
Сънувам че ми пада капачката на дясното колело на колата аз слизам но оставям колата да варви на втора като си мисля че ще я настигна взимам капачката трагвам да тичам но не мога да я настигна. Виждам един приятел но тои не може да запали и минават полицаи на мотори спират от които единият ми е братовчед но се качвам при друг настигаме колата след 2 км размазана без двигател и се събуждам


Изпратен от: анонимен
сънувах че отивам на бала на брат ми с АТВ и катастрофирам


Изпратен от: анонимен
снощи сънувах,че по новините съобщават за катастрофа.съобщиха едно познато име.но незнам какво означава този сън.


Изпратен от: анонимен
сноще санувах ,че карам колата и съм сама в нея придизвиквам катастрофа на никой му нямаше нищо просто аз се стреснах и ми имаше нещо на дишането беше ми затруднено .. незнам дали ще са промени или застрашаване на живота ми моля ви някой да каже предположения


Изпратен от: анонимен
Вече три вечери санувам все една и съща катастрофа но нито аз участвам нито мои близки,но това което ме мъчи че същия случай го прежива моя много близка приятелка и загина на място със своята майка и аз го санувам само че с хора които не познавам и ме хваща страх какво означава мояви ако някой знае какво означава или къде да влезна да видя пишете ще съм много благодарна


Изпратен от: анонимен
върви върви върви някой към мен и не спира оооооооооооо боже


Изпратен от: анонимен
катасрофа не сам санувал ама ми е изниквала като сан в главата тежка катастрофа напално реално я видях бях в колата на задната дясна седалка като стана след като ми изкочи това от нищото пред очите се стреснах много и от тогава живота ми сас всеки изминал ден се обраща на 360 градуса и преди сам катастрофирвал пак на задната седалка от дясната страна ама това което видях беше нещо ужасно и най-гадното е че бях сас родителите ми и сестра ми не искам да се сещам даже пази боже


Изпратен от: анонимен
Здравейте,
От известно време, сънувам почти всяка вечер и помня всеки сън. Снощи сънувах сън от две части, втората част беше свързана с пътуване с кола,с двама човека( единия го виждам по-често и ми е по-близък, а другото момче почти не съм го виждала тази година).Всичко беше нормално, говорихме си и пътувахме заедно към някакво място. Аз съм седнала отзад, а те двамата отпред. Скоростта на колата започна да се усилва, пътувахме в гориста местност, момчето което я караше(този не толкова близкият ми познат) изгуби контрол над колата и щяхме да се блъснем,аз седях отзад и не исках да гледам пътя затова бях седнала с гръб към тях, като си мислех че при удара ще се предпазя по-добре. Бързо си размениха местата, едва ли не в последната секунда и по-опитният и близък приятел успя да намали скоростта и колата се успокои( сякаш възстанови баланса на колата). Усмихвахме се и той спря колата, някакси отпусна седалката и се целунахме, така както аз бях на задната седалка. Излязохме, огледахме се, беше слънчево, после си спомням смътно, бяхме някъде, и седнахме заедно един зад друг. и продължихме...


Добави сън, коментар или тълкувание, ако сънуваш "КАТАСТРОФА"
Моля пишете на кирилица.
Не носим отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните коментари, както и за тяхното неправомерно използване от трети страни.