Съновник - разтълкувайте сънищата си

КАФЕ ако сънуваш :: Съновник

КАФЕ - ако мелиш насън, ще си патиш от клюки и сплетни за интимния ти живот. Ако купуваш кафе на зърна, ще имаш изящни придобивки. Ако приготвяш или поднасяш кафе, ще се радваш на изтънчена компания. Ако друг приготвя или ти поднася кафе, ще те поканят на гости. Ако пиеш нескафе, чакат те вълнения. Кафе с мляко, сладолед или сметана ако пиеш, ще те залъгва любовник. Ако пиеш горчиво кафе, ще се разочароваш от интимен партньор или приятел. Миризма на кафе в съня е знак за дребни недоразумения между влюбени. Ако си в кафене, ще съжаляваш за пропуснати шансове или изгубени възможности. Кафеварка или кафемашина в съня е знак, че подготвяш капан или изненада за личност от противоположния пол.
Ако сънуваш, че пиете кафе — пазете се от интриги; ако го мелите — ще се карате с ваши роднини; ако гледате на него — някой изненадващо ще Ви изпревари в работата ви; ако го печете — ще Ви посетят ваши приятели; ако го варите — ще се ожените в скоро време; ако е изкипяло — без вина ще бъдете наклеветени.

"КАФЕ" - Сънища, коментари и тълкувания

Изпратен от: Сънувах,че правя кафе и то прелива
Дата: 2024-03-19 Час: 08:26:14
Сьнувах жена опечалена в черно

Тълкуване на съня


Изпратен от: анонимен
Дата: 2024-01-20 Час: 05:36:44
изливам чаша нес кафе през балкон.

Тълкуване на съня


Изпратен от: Разливам кафе
Дата: 2023-05-07 Час: 07:46:23
Разлято кафе


Тълкуване на съня


Добави сън, коментар или тълкувание, ако сънуваш "КАФЕ"
Моля пишете на кирилица.
Не носим отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните коментари, както и за тяхното неправомерно използване от трети страни.