Съновник - разтълкувайте сънищата си

КЛАДЕНЕЦ ако сънуваш :: Съновник

КЛАДЕНЕЦ - ако видиш насън, ще се радваш на постигнатото. Ако го копаеш, чакат те загуби или разходи. Кладенец с бистра вода е знак за разбирателство и добри приятели, ако водата е мръсна
Ако сънуваш кладенец — това е израз на желанието да използваш своите най-дълбоко скрити дарби и дарования; ако е пълен с бистра вода — ще осъществите добра сделка със спекулативен характер; ако изведнъж спадне — ще Ви наклеветят; ако вадите от него вода — възможно е да загубите доходната си работа; ако гледате в него — ще се покаете; ако пиете вода от него — ще се радвате на добро здраве; ако прелива — пазете дома си от пожар; ако се къпете в него — ще заподозрете ваш приятел; ако водата в него е мътна — болест и бедност; ако извира в дома Ви — благодат за вашия дом; ако извира от земята — ще получите неочаквана помощ; ако го копаете — загуба, нищета; ако ерген сънува кладенец — това означава, че в скоро време ще се ожени за своята любима.

"КЛАДЕНЕЦ" - Сънища, коментари и тълкувания

Добави сън, коментар или тълкувание, ако сънуваш "КЛАДЕНЕЦ"
Моля пишете на кирилица.
Не носим отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните коментари, както и за тяхното неправомерно използване от трети страни.