Съновник - разтълкувайте сънищата си

КОЛЕНЕ ако сънуваш :: Съновник

КОЛЕНЕ - ако насън имаш прекалено големи или деформирани колене, значи късметът ще те изостави. Да видиш рани на коленете си, е лош знак: ще търпиш загуби и неудачи. Ако ти треперят коленете, значи ще се забъркаш в нечиста сделка, която може да те отведе в затвора. Ако си коленичил, ще те измамят или изиграят. Друг ако е коленичил, значи ще търпиш загуби заради щедростта или снизходителността си. Ако коленичиш за молитва, някой ще ти изкаже благодарността си.
Коляното е символ на работливостта и на човешката дейност. Ако Ви се присъни, че сте наранени или друг е наранен в колената си — ще се мъчите, докато осъществите желанието си, тъй като ще Ви пречат безнравствени хора; Ако сънуваш човек с отсечени или изсъхнали колене — в скоро време ще сте безработен, от което следва, че ще си намалите разходите; Ако сънуваш здрави колена — в скоро време ще забогатеете; ако жена сънува този сън — ще се грижи много добре за своето семейство; ако Ви болят — болест; ако сте паднали на колене — благополучие и смиреност; ако виждате хора, които падат на колене — може би ще станете обект на злословие; ако падате на колене пред жена — застрашени сте от изневяра; ако е пред мъж — може да се скарате с някого; Ако сънуваш, че са оттекли и зачервени — скръб, загуби и несполуки; ако лазите по колене — ще преживеете голям позор.

"КОЛЕНЕ" - Сънища, коментари и тълкувания

Добави сън, коментар или тълкувание, ако сънуваш "КОЛЕНЕ"
Моля пишете на кирилица.
Не носим отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните коментари, както и за тяхното неправомерно използване от трети страни.