Съновник - разтълкувайте сънищата си

КРЪСТ ако сънуваш :: Съновник

КРЪСТ - ако сънуваш, ще успееш в започнатото. Ако носиш златен кръст, силата ти е голяма, можеш да победиш враговете си. Ако кръстът е забит в земята, ще доживееш дълбоки старини в радост и превъзходно здраве. Кръст ако намериш или ти дадат в съня ти, чака те тъга. Ако правиш кръстен знак, ще дариш някому щастие. Ако загубиш кръстчето си или изпуснеш кръст на земята, ще имаш загуби, ще се разболееш.
Ако сънуваш или имате много кръстове — това е добър знак за вас, известно време няма да имате проблеми и ще се чувствате добре; ако са два — избегнали сте някаква опасност; ако е на необичайно място — ще боледувате или в семейството Ви ще има смъртен случай; ако е на църква или друго обичайно място — ще Ви налегнат грижи; ако е златен — радост; ако го намерите или изкопаете — ще победите неприятелите си и ще се сдобиете с богатство; ако е украсен с цветя — ще сте щастливи в семейството си; ако го изтървете — печалба; ако го носите — очакват Ви грижи.

"КРЪСТ" - Сънища, коментари и тълкувания

Добави сън, коментар или тълкувание, ако сънуваш "КРЪСТ"
Моля пишете на кирилица.
Не носим отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните коментари, както и за тяхното неправомерно използване от трети страни.