Съновник - разтълкувайте сънищата си

КЪЩА ако сънуваш :: Съновник

КЪЩА - голяма и хубава ако сънуваш, ще започнеш нов, по
Ако сънуваш къща — когато сънуваме къща, ние сънуваме самите себе си и всичко, което се случва, би трябвало да го изживеем. Къщата — такава, каквато я виждаме, това е образът на нашето подсъзнание; ако сте в нова къща — ще Ви настигне тежка болест; ако я купувате — материална придобивка, ако я чистите — ще получите рожба, чакайте голяма радост; ако здрава и хубава — ще Ви се случи здраве и дълъг живот; ако е добре устроена — богатство и чест; ако е крива — възможно е да загубите работата си; ако е подредена — благополучие; ако я строите — щастие работата; ако я ремонтирате или кърпите — скръб; ако е горска ще намерите подслон в чужди хора; ако я покривате — весел семеен живот; ако я наемате — ще признаете правото на другиго ако я давате под наем — ще си построите или купите своя къща, ако е на село или вила — ще спечелите; ако е съборена или пада ще се карате със съседи; ако е стара — Вие сте доста невнимателни; ако събарят стара къща — смърт за ваш роднина; ако объркате с църква или манастир — ще получите печалба; ако е разрушена — материални загуби; ако гори — жените във вас не разбират и пак ще се карат или в дома Ви ще влезе човек с лош характер; ако горят много къщи — ще се разболеете.

"КЪЩА" - Сънища, коментари и тълкувания

Изпратен от: анонимен
Дата: 2024-02-24 Час: 01:57:10
Сънувах че искам да вляза в двора на къщата на баба ми и дядо ми, които са починали. Но не през вратата , а не знам защо помолих комшиите да вляза откъм тяхната къща през един прозорец , който бе в мазата им. Като отворих прозореца, се оказа, че той е с три капака и при отварянето на всеки капак излизаха много прилепи. Отворих всички капаци, можех да вляза , но не влязох, а отидох да си мия ръцете и след това тръгнах към болницата да посетя майка си , която беше там. Майка ми също е починала отдавна.
Но и до там не стигнах защото се събудих.

Тълкуване на съня


Изпратен от: анонимен
Дата: 2024-02-02 Час: 16:55:50
Сънувах, че къщата ми която е на село се мести, аз и още няколко души сме вътре, тичаме към вратата, заключена е ,намирам ключа отключвам, излизаме, навън много хора са дошли да помагат, да застопорени къщата, започвам да плача на рамото на близка жена и казвам, че брат ми е сърдит за нещо,/ той наскоро беше намерен мъртъв още се води следствие и не е погребан/

Тълкуване на съня


Изпратен от: анонимен
Дата: 2024-01-08 Час: 09:18:38
Сънувах, че заедно с жена ми се връщамаме да живеем в бащината ми къща.


Тълкуване на съня


Изпратен от: анонимен
Дата: 2024-01-02 Час: 22:52:50
Сънувах, че спя в моята огромна двуетажна къща. Цялата светеща в сребърна светшина. Прозореца бе отворен и отвън бе тъмно. Аз се събудих и знаех че някой иска да влезе но не можех да се помръдна или да направя нещо. Исках да извикам помощ но нямах глас. Изведнъж гласът дойде и се развиках. Никой не влезе и не ми направи нищо. Събудих се.

Тълкуване на съня


Изпратен от: анонимен
Дата: 2023-02-28 Час: 06:55:39
Сънувах, че показвам на мои близки приятели къщата ни на село,която е в ремонт.Разходих ги във всички стаи да видят голите стаи,в коридора имаше и стар шкаф,а в една от вече ремонтирани стаи беше разхвърляно.

Тълкуване на съня


Изпратен от: анонимен
Дата: 2022-12-21 Час: 22:50:09
Сънуването на къща символизира нашето самосъзнание и всичко, което се случва в нея, може да се тълкува като преживяване на неща в реалния живот. Ако сънувате нова къща, това може да означава тежка болест. Купуването на къща символизира материална придобивка, докато чистенето ѝ символизира радост. Добре устроена къща означава богатство и чест, докато крива къща може да символизира загуба на работа. Подреждането на къщата символизира благополучие, докато строежа й символизира щастие от работа. Ремонтирането или кърпенето на къщата символизира скръб, докато горската къща символизира подслон в чужди хора.

Тълкуване на съня


Изпратен от: анонимен
Дата: 2022-12-16 Час: 16:47:52
Сънувам, че съм у дома в апартамента. Звъни се на вратата, баща ми отваря и влизат доста хора, приятели и познати усмихнати и с букети, добре облечени, прегръщаме се, ръкуваме се. Питам ги за причината за посещението, никой не ми казва, казват ще ти кажем ... и така се събудих.

Тълкуване на съня


Изпратен от: анонимен
Дата: 2022-12-14 Час: 11:26:37
Счупени къщи


Изпратен от: анонимен
Сънуваш, че бащата на приятеля ми ни е харесал синя къща


Изпратен от: анонимен
сънувах че съм в къщата на леля ми която е починала ,купили сме къщата която е стара и е издадена на вън като някакъв кръгъл етаж и изведнъж започва буря и мъжът ми се моли да не се разпадне постройката но всъщност това се случва ние излизаме на вън и втждаме как се откъсва етажа и се търкулва някъде .после установяваме ,че има др голяма стая нова и мн хубаво обзаведена но и тя изччезва с бурята


Изпратен от: анонимен
Сънувах, че починалия ми баща ми носи, дава хляб.


Изпратен от: анонимен
сънувах че ми пазрушават къщата двама мъже и много плаках


Изпратен от: анонимен
тези дни постоянно сънувам,че съм в нова къща и всичко около мен е някак странно.Не мога да разбера защо сменям къщи какво означават тези сънища?


Изпратен от: анонимен
сънувах че си купих къща която е на мой съседи от селото където съм отраснала платих а и реших да я разгледам стайте изглеждаха добре имаха нужда от леки ремонти обзаведени бяха със стари мебели когато излязохме на двора със зет ми да я видим от вън видях че покрива е на много места без цигли и порутена отвсякъде исках да се откажа от сделката но стопанката каза че не може и аз се събудих бихте ли разтълкували съня ми?


Изпратен от: анонимен
санувах 4е вратата на касцтата е е отворена и мебелите ми откраднати


Изпратен от: анонимен
сънувах букети 2 3 букета единият беше гладиоли на земята оставени и аз ги намерих


Изпратен от: анонимен
Сънувах че се връщам у дома, но това не е моят дом в действителност и всичко е разхвърляно, потрошено и на преден план една счупена кухненска мивка цялата много мръсна, черно петно даже имаше. Всичко това го е направила майка ми, която е починала преди 2 месеца. Започнах да я търкам и да се ядосвам че всичко е разхвърляно и мръсно и аз трябва да прибирам и чистя.


Изпратен от: анонимен
СЪНУВАХ ЧЕ ЖИВЕЯ В ГОЛЯМА ХУБАВА КЪЩА


Изпратен от: НИКОЛИНКА СТОЯНОВА
СЪНУВАХ,ЧЕ ЦЯЛА НОЩ СИ ИЗБИРАМ ДА СИ КУПЯ КЪЩА ГЛЕДАХ НАЙ-РАЗЛИЧНИ И НАЙ-НАКРАЯ СИ ХАРЕСАХ ЕДНА МАЛКА И ОБЗАВЕДЕНА МНОГО СЛАДКА КЪЩИЧКА БЯХ МНОГО ЩАСТЛИВА


Изпратен от: анонимен
sanuvah che pravq kupon v novata si kusta no kupona pochva da se raspada


Изпратен от: анонимен
sanuvax che prodadox dve kashti.ednata ia kupi moiata kumica za 100xiliadi leva chrez advokatka koiato katocheli poznavax dobre


Изпратен от: анонимен
sunuvah 4e za edna nosht postroih edna malka kushti4ka za edin rodnina.beshe bez pokriv pomnya 4e burzah 4e tryabvashe da e gotova do sutrinta i ostana bez pokriv.samo steni


Изпратен от: анонимен
сънувах че дъм си купила нова къща


Изпратен от: анонимен
sunuvah, 4e se prizemqvam s kola varhu kushta! mn stranno


Изпратен от: анонимен
санувам горяшти къшти


Изпратен от: Dimitrova
sunuvah,4e mi gori kushtata,bashta mi vikashe imeto na muja mi


Изпратен от: анонимен
Тази нощ сънувах много странен сън,бях във собствената си къща и гледах през прозореца как се върти бавно и вместо двора ни през прозореца се виждаше планина,после улицата ,която по принцип е от другата страна на кущата,и когато излязох пукнатини по края на зградата,които я разделят от земята.Ако някои може да ми разталкува съня ще съм му мн благодарна!


Изпратен от: анонимен
Сънувах бащината си къща.Валеше дъжд навън, а покрива и течеше.


Изпратен от: boko111
от няколко дни санъжам жсе един и састи сан старата касхта на по4иналите ми баба и дядо какжо озна4ажа тожа


Изпратен от: Irina
Вчера сънувах,че съм си купила къща ,но парите от къде са дошли не е ясно в двора имаше две баби и двама дядовци бяха започнали да се пригитвят за гости ,сложили на масата храна,аз излезнах и се скарах ,че къщата е моя,а те нямат работа в моя двор,Влезнах вътре и ме беше много страх исках да изгася лампите но все една отаваше да свети.


Изпратен от: duda1982
кь6та която ве4е сме продали


Изпратен от: Bojiq
ножа касхта


Добави сън, коментар или тълкувание, ако сънуваш "КЪЩА"
Моля пишете на кирилица.
Не носим отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните коментари, както и за тяхното неправомерно използване от трети страни.