Съновник - разтълкувайте сънищата си

БИК ако сънуваш :: Съновник

БИК - ако те гони насън, ще станеш обект на нападки в работата си. Жена ако види в съня си бик, ще получи предложение за брак. Ако видиш бял бик, чака те голяма придобивка. Ако убиеш бик, ще се справиш с таен неприятел. Ако колиш бик, ще загубиш приятел.
Ако сънуваш бик — това показва, че сте обзети от силна страст; ако се бие с друг бик — имате съперник (съперница); ако го купувате — ще получите дълъг спор; ако Ви гони — възможно е да загубите приятел; ако го колите — скръб; ако Ви убоде — щастие в любовта; ако го убиете — ще победите; ако мине покрай вас — ще избегнете опасност.

"БИК" - Сънища, коментари и тълкувания

Изпратен от: анонимен
Bika padna pt nebeto,behe kafqv ischupi saseden pokriv


Изпратен от: анонимен
бикът тичаше срещу мен и аз го изблъсках с крака в едно дере . след това пак се яви срещу мен но аз го укротих и той легна на гръб и се прегърнахме.


Изпратен от: анонимен
Сънувах, че храня бик. Ако цветът има значение, беше черен. Предварително благодаря за тълкуването!


Изпратен от: анонимен
Бик

Сънувах , че съм в гора , в която има хора , не бяха много , но имаше и един голям и черен бик. По едно време не знам къде исках да отида , но минавах по - край бика на около 5/6 метра от него. Гледах постоянно към него , защото ме беше страх да не ме подгони , той също гледаше към мен втренчено. По едно врене докато се гледахме той започна да рита с предното си копито (не съм сигурна дали беше с лявото , или дясното , но мисля , че беше дясното , ако има от значение) и гледаше към мен , беше готов да ме подгони. Така и стана , бика ме подгони и аз започнах да бягам. По - едно време докато бягах от него аз паднах , а той тичаше към мен все едно ше ме смачка , но той някак си стана малък като царски пинчер , имаше си и рога , разбира се. Аз се приближих много до него 4/5 сантиметра ни деляха. Аз го гледах странно , той също гледаше мен странно , и аз и той стояхме като статуи. По - едно време той отново стана голям към 2 метра , и отново започна да ме гони. И все пак не успя да ме хване , или нарове с рогата ... /// И СЛЕД ТОВА МОЯТ СЪН СВЪРШИ , МОЛЯ АКО НЯКОЙ ЗНАЕ КАКВО ЗНАЧИ ТОВА ДА ОБЯСНИ ? БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО ! :)


Изпратен от:
гони ме мъшки бивол


Добави сън, коментар или тълкувание, ако сънуваш "БИК"
Моля пишете на кирилица.
Не носим отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните коментари, както и за тяхното неправомерно използване от трети страни.