Съновник - разтълкувайте сънищата си

ЛЕГЛО ако сънуваш :: Съновник

ЛЕГЛО - ако видиш насън, ще жадуваш за сексуални преживявания. Ако е чисто и оправено, ще общуваш с порядъчни хора или ще инвестираш в доходен бизнес. Ако е разхвърляно, чакат те позор и изневяра. Мръсно легло е знак за болести, а изтърбушено
Ако сънуваш легло — дълъг семеен живот; ако е празно — някой ще Ви определи среща; ако Вие лежите на него — заплашва Ви някаква опасност; ако друг лежи на него — опасност за този, който лежи; ако е на баща Ви — завист; ако е на жена Ви — семейна разпра; пищно легло — скорошна сватба; ако сте легнали на него с жена — ще постигнете вашата цел, ако сте със собствената си съпруга или съпруг благополучие; ако го покривате с чаршаф — ще Ви се случи нещо приятно; ако е разхвърляно — ще избегнете смъртен случай; ако чаршафите са мръсни — семейно нещастие; ако ги проветрявате или тупате — ще доживеете до благополучие; ако е разбито — ще Ви се случи щастлив семеен живот; ако гори — предсказва загуби; ако горят краката на леглото — според Еврипид това е добър знак за малките деца.

"ЛЕГЛО" - Сънища, коментари и тълкувания

Добави сън, коментар или тълкувание, ако сънуваш "ЛЕГЛО"
Моля пишете на кирилица.
Не носим отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните коментари, както и за тяхното неправомерно използване от трети страни.