Съновник - разтълкувайте сънищата си

ЛИСИЦА ако сънуваш :: Съновник

ЛИСИЦА - ако сънуваш, ще имаш лукав враг или изменчив съюзник. Ако я ловиш, ще се подведеш по нечий акъл или ще се поддадеш на чувствата си в неподходящ момент. Ако е в капан, не се доверявай на съветниците си. Убита лисица в съня е знак за разрешен проблем или отстранен неприятел. Лисича опашка ако сънуваш, ще станеш жертва на интрига. Ако носиш кожата на лисица около врата си, ще угаждаш някому, ще те водят за носа. Палто от лисици е знак, че си се обградил с коварни или користни приятели.
Ако сънуваш лисица — внимавайте, обкръжението Ви е от неверни и двулични приятели; ако я гоните и не можете да я стигнете — няма да можете да се справите с неприятелите си, които в най-скоро време ще предприемат нещо срещу вас; ако я убиете — неочаквано ще разберете, че неприятелите Ви са се отказали от войната с вас; ако е без опашка — ще удържите победа в любовта; ако Ви се умилква или е опитомена — обичаният от вас човек Ви изневерява; ако бяга към вас — пазете се от близък хитър приятел; ако е у вас — ще бъдете покорени от безнравствена жена.

"ЛИСИЦА" - Сънища, коментари и тълкувания

Изпратен от: Мишел
Сънувах,че една лисица ме ближе по ръката, а аз се страхувах, да не ме захапе. Какво означава това?


Изпратен от: анонимен
Сънувах, че една лисица ме захапа два пъти, но сякаш в съня си знаех, че ще го направи и я пипнах за гърба и тя се махна, почти нищо не й направих, даже бих казала, че й направих нещо като масаж :D:D:D:D


Добави сън, коментар или тълкувание, ако сънуваш "ЛИСИЦА"
Моля пишете на кирилица.
Не носим отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните коментари, както и за тяхното неправомерно използване от трети страни.