Съновник - разтълкувайте сънищата си

МАГАРЕ ако сънуваш :: Съновник

МАГАРЕ - в съня значи беда. Ако го оседлаваш, ще се засрамиш. Ако го яздиш, ще се изложиш пред хората. Ако друг язди магаре, ще те оскърбят. Ако магаре те хвърли или те ритне, ще злоупотребят с тебе. Магарешки рев в съня предвещават напразни, безплодни и глупави усилия. Магарешки тръни са знак за чудато приятелство или за благоприятни новини.
Ако сънуваш магаре — ще Ви сполети беда; ако Ви хвърли — ще берете срам; ако го яздите — ще се изложите; ако говори — ще направите голяма глупост; ако реве — ще чуете лоша новина, която ще Ви раздразни; ако е черно — радост.

"МАГАРЕ" - Сънища, коментари и тълкувания

Изпратен от: анонимен
da te yxape magare na san.


Изпратен от: анонимен
Сънувах магаре, което носи на гърба си дърва.


Изпратен от: анонимен
Сънувах магаре, което носи на гърба си дърва.


Изпратен от: анонимен
Сънувах магаре, което носи дърва на гърба си!!!


Изпратен от: анонимен
сънувах че сапунисвам едно кафяво магаре и голямо къпане падна.някой ми каза да внимавам да не ме ритне но аз стоях отпред и казах че няма нищо страшно.започнах да му сапунисвам предното копито и се учудих че то не е твърдо а е меко като лапичка.изглежда го хвана гъдел и то започна да се смее.


Добави сън, коментар или тълкувание, ако сънуваш "МАГАРЕ"
Моля пишете на кирилица.
Не носим отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните коментари, както и за тяхното неправомерно използване от трети страни.