Съновник - разтълкувайте сънищата си

МАЙКА (виж МАЩЕХА) ако сънуваш :: Съновник

МАЙКА (виж МАЩЕХА) - си ако сънуваш, ще имаш успех. Ако е след смъртта й, предсказва благополучие и радост. Ако в съня ти майка ти плаче, наяве ти ще се веселиш. Ако сънуваш майка си умряла, значи напразно се тревожиш за нещо. Ако насън говориш с майка си, ще имаш големи успехи и добри постижения в начинанията си. Чужда майка ако сънуваш, ще се сдобиеш с нещо ценно.

"МАЙКА (виж МАЩЕХА)" - Сънища, коментари и тълкувания

Изпратен от: анонимен
Дата: 2022-06-05 Час: 16:46:51
Сънувах майка ми да ме вика на гроба й да явидя


Изпратен от: анонимен
здравейте сънувах починалата си майка, която е починала преди 6 години сънувах я, че се караме и тя плаче аз също се карам с нея. какво означава това?


Изпратен от: анонимен
sanuvah maika si(maika mi e jiva :)) na edna masa s pochinalata i lelq kakvo oznachava sanq mi


Изпратен от: анонимен
Сънувах, майка ми (починала е преди 7г), как храни дъщеря ми като малка на година и половина две, в къщи. Аз влизам в стаята и я вдигам на ръце както яде и казвам да не вземе да се на ака, прегръщам я. След това се събудих. Какво означава това?


Изпратен от: анонимен
санувах 4е по4иналата ми маика ми се сарди и не ми говори дори ми каза 4е не иска да ме вижда пове4е какво озна4ава това


Изпратен от: ТАНЯ
Майка ми почина преди 9 месеца и от тогава почти всяка нощ я сънувам.Преди да минат 40 дни сънувах,че и разказвам как съм я намерила сутринта починала и я питам защо едното и око е било отворено и тя ми отговори,че някой трябва да почине.В съня си седяхме на една пейка на някаква гара и тя се обърна -видя някакви хора и каза ;-тези да бъдат;.Сутринта станах и пуснах телевизора и първото нещо ,което чух беше за някаква катастрофа.Юли месец правихме 6 месеца на майка ми ,а на 13 август точно на рождения ми ден почина внучето на сестра ми.Това става в деня, когато се прибират с колата от морето.Много от сънищата,които сънувам и мога до някъде да разгадая се сбъдват .Дали е съвпадения или наистина има знаци?


Изпратен от: анонимен
сънувам майка ми, че ми казва че и е лошо. Майка ми е жива


Изпратен от: анонимен
Вървим с майка ми по пътека и насреща, в далечината виждам починалата си баба,която ни маха с ръце. Аз бях много радостна и казах ма майка:Виж,виж тя маха,позна те


Изпратен от: алентина Чалъкова
Здравейте!

Сънувах майка си, която скоро почина(месец юни, 2012 г.). В съня ми тя разговаря с мен и аз казах думи, които тя не можа да понесе, стана и лошо, аз не можах да й помогна и тя почина, като зениците й се замениха с две прави червени линии. Бях много объркана и безпомощна.
Какво означава сънят ми?


Изпратен от: анонимен
sanuvax 4e maika mi e v zatvora iskam da razbera kakvo ozna4ava molq


Изпратен от: Dimitrichka
Маика и е починала сънувах я че ще умира не и разрешавах казах и че без нея не мога а тя ми отговори че така ще бъде


Добави сън, коментар или тълкувание, ако сънуваш "МАЙКА (виж МАЩЕХА)"
Моля пишете на кирилица.
Не носим отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните коментари, както и за тяхното неправомерно използване от трети страни.