Съновник - разтълкувайте сънищата си

МАЙМУНА ако сънуваш :: Съновник

МАЙМУНА - ако видиш насън, ще се ядосваш заради чужди грешки. Ако маймуните са много, ще те измамят или ще ти скроят някой номер. Ако водиш маймуна на синджир, значи правиш добро на завистниците си. Ако сънуваш маймуна в клетка, нуждаеш се от самостоятелност и свобода. Ако маймуната се пощи, някой довчерашен враг ще стане твой приятел. Катерещи се маймуни в съня ти обещават труден напредък, а ако си играят
Ако сънуваш маймуна — пазете се, имате лоши приятели; ако играете с нея — скоро ще Ви налегнат грижи; ако я биете — ще направите добро на врага си; ако са много — ще Ви излъже някой шмекер; ако играе — предстоят Ви удоволствия; ако се катерят — ваши приятели ще се потрудят да Ви напакостят; ако крещят — млади ласкатели ще Ви подмамят; ако се дразнят помежду си — ще причините болка на свой приятел; ако Ви се смеят — лукав мъж ще се намеси в живота ви.

"МАЙМУНА" - Сънища, коментари и тълкувания

Изпратен от: анонимен
къпеща се гола жена


Добави сън, коментар или тълкувание, ако сънуваш "МАЙМУНА"
Моля пишете на кирилица.
Не носим отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните коментари, както и за тяхното неправомерно използване от трети страни.