Съновник - разтълкувайте сънищата си

МАСА ако сънуваш :: Съновник

МАСА - ако сънуваш, ще чуеш интересни идеи и предложения. Ако е отрупана с ядене, значи ще трябва скъпо да плащаш за удоволствията и пропиляното време. Ако си с приятели на маса, чака те радост. Ако разтребваш маса, ще търпиш лишения и ще живееш в самота. Ако застилаш маса с покривка, ще успееш да съхраниш имотите и придобивките си. Празна маса в съня е знак за бедност и нищета, а мръсна маса предсказва болести или тежки усилия.
Ако сънуваш маса — масата насън е свързана с материалното Ви положение; ако е празна — в действителност ще бъдете богати; ако я покривате с нещо — ще достигнете добро състояние; ако сядате, за да ядете на нея — предсказва радост; ако е застлана за гости — ще живеете разкошно; ако седнете върху нея — ще сполучите; ако пиете върху нея — ще получите съдбоносно писмо; ако е кръгла — печалба; ако е дълга — неприятности; ако е преобърната — ще намерите утеха.

"МАСА" - Сънища, коментари и тълкувания

Изпратен от: zbpopova@gmail.com
Дата: 2023-05-24 Час: 16:06:55
Сънувах разтегателната маса в трапезарията занесена на дърводелец в работата на баща ми който е починал. Трябваше горния слой да се покрие с нов материал, но не ми хареса. Беше във вид на сламки, на няколко слоя. Друг, по млад дърводелец ми предложи неговия вариант който беше по хубав но се събудих. Този сън е от тези които ми предсказват. Какво означава?

Тълкуване на съня


Добави сън, коментар или тълкувание, ако сънуваш "МАСА"
Моля пишете на кирилица.
Не носим отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните коментари, както и за тяхното неправомерно използване от трети страни.