Съновник - разтълкувайте сънищата си

МЕЧКА ако сънуваш :: Съновник

МЕЧКА - ако видиш насън, ще се задомиш. Ако сънуваш мечка в клетка или на синджир, предстои ти успех. Мечка в гората предсказва печалба. Ако те напада мечка, чака те премеждие. Ако убиеш мечка, ще победиш неприятелите си. Меча кожа в съня е знак за триумф и щастие. Танцуваща мечка обещава късмет в хазарта или в някаква търговска сделка. Бяла мечка ако видиш насън, ще се радваш. Ако храниш мечка, ще се грижиш за семейството си.
Ако сънуваш мечка — ще погубите врага си; ако тя Ви преследва — ваш враг Ви мисли злото; ако я хванете — ще удържите победа над враговете; ако тя танцува — скоро ще изплатите дълговете си; ако Вие я гоните — премеждие; ако е черна — скоро щастието ще Ви се усмихне; ако е бяла — радост; ако е дресирана — внезапна скръб; ако я биете — неприятелите Ви ще се откажат от борбата с вас; ако пиете мече мляко — опасност; ако ядете мечешко месо — загуба.

"МЕЧКА" - Сънища, коментари и тълкувания

Изпратен от: анонимен
Дата: 2023-06-20 Час: 06:19:06
Мечка в стара катедрала, която се отдели от старите стени и оживя, чакайки точно този момент когато аз отидох. Сиво-бяла като стара стена и се изтръскваше, гледайки ме с благодарност.

Тълкуване на съня


Изпратен от: мими
сънувах две малки мечета вървяха след мен


Изпратен от: анонимен
Сънувах че мечка нападна детето ми в гората. и за миг изчезнаха и детето и мечката, неможехме да ги открием какво означава всичко това.


Изпратен от: анонимен
Сънувах голяма бяла мечка която се опитваше да отвори прозорец с лапи, уплашип се помогнаха ми и затвориха прозореца а мечката си отиде


Изпратен от: анонимен
сънувах 10 мечки. болното ми дете почина.


Изпратен от: анонимен
Малко зайче което беше обезглавено


Изпратен от: анонимен
На един плаж където се къпем много хора в прекрасна вода се оказва, че ще има цунами понеже водата рязко се дърпа назад и аз предупреждавам всички и се крием зад една висока стена, където всички сме в безопасност.После както съм залегнала бавно ме приближава бяла мечка с много красива козина и после ме целува.А после тръгва някъде където знам, че е и сякаш ме очаква.


Изпратен от: анонимен
Сънувах, че бавно ме приближава бяла мечка с много красива козина и после ме целува.


Изпратен от: Pepi
Аз сънувах,че се разхождам в гората, се покатервам на една могила и изведнъж виждам черна мечка която се появи изведнъж, израмжа и изчезна като дух .Какво значи това ?


Изпратен от: Цецо
Ами аз сънувах снощи, че ме целува и ме хапе мече. И днес, тази нощ се намерихме взаимно с едно кученце. Приемам го като предсказателен сън.


Изпратен от: ceco
Ami az sanuvah snoshti 4e me celuva me4e i dnes, tazi nosht se namerihme s edno ku4ence. Priemam go kato predskazatelen sun :)


Изпратен от: анонимен
Сънувах,че погалих една мечка,но тя ме нападна !


Изпратен от: анонимен
биала ме4ка коиато ми раве раката и ме преследва


Изпратен от: kleo
kakvo znachi da te celuva meche? Blagodarq


Изпратен от: kleo
Моля ако някои знае: Какво значи да те целува мече.


Добави сън, коментар или тълкувание, ако сънуваш "МЕЧКА"
Моля пишете на кирилица.
Не носим отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните коментари, както и за тяхното неправомерно използване от трети страни.