Съновник - разтълкувайте сънищата си

МОМИЧЕ ако сънуваш :: Съновник

МОМИЧЕ - познато ако видиш насън, чакат те семейни радости. Ако е непознато, ще намериш щастието си далеч от дома. Гиздаво, пременено, красиво момиче е знак за успех в начинанията. Ако целуваш непознато момиче, щастието ще ти се усмихне. Ако сънуваш момиче в дома си, ще придобиеш богатство. Много момичета са знак за измамно щастие или за пропилян късмет.
Ако сънуваш момиче — ще Ви дадат необходимата Ви свобода; ако го прегръщате — богатство с надеждата; ако е нагиздено — радост, щастие и веселие; ако го хванете за ръка — достойнство; ако са много — богатство; ако го купувате — печалба; ако омъжвате своята дъщеря — очакват Ви флиртове; ако е красиво — бъдете внимателни и бдителни; ако е младо — не разказвайте съня си; ако го целунете — ще Ви наранят; ако плаче — ще Ви ухажват.

"МОМИЧЕ" - Сънища, коментари и тълкувания

Изпратен от: deshka
sanuvax oriz


Изпратен от: r
Здравейте сънувах момичèто което харесвам мн бяхме в даскало и на нея и трябваше часовник с таймер и аз имах такъв в джоба ми дадох и го а като го пуснеш се чува мн силно тиктакане от него


Добави сън, коментар или тълкувание, ако сънуваш "МОМИЧЕ"
Моля пишете на кирилица.
Не носим отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните коментари, както и за тяхното неправомерно използване от трети страни.