Съновник - разтълкувайте сънищата си

МОРЕ, МОРЯК ако сънуваш :: Съновник

МОРЕ, МОРЯК - ако насън видиш спокойно море, животът ти ще е спокоен и осигурен. Лятно море означава разнообразен и интересен живот, а зимно море предсказва скука и еднообразие. Бурно море ако видиш, предстоят ти промени и сътресения. Ако се къпеш в море, ще се опитваш да промениш съдбата си. Ако пътуваш по тихо и гладко море, ще ти потръгне в личния живот, а ако е развълнувано, ще срещнеш затруднения и препятствия в работата и семейството си. Ако се давиш в море, чакат те нещастия. Ако падаш или потъваш в морето, ще те сполетят беди и неприятности. Ако се сънуваш като моряк, предстоят ти изненадващи събития, житейски обрати. Друг ако е моряк, значи се доверяваш на авантюрист, на несигурен човек.

"МОРЕ, МОРЯК" - Сънища, коментари и тълкувания

Изпратен от: анонимен
Здравейте !Сънувах ,че както съм си на плажа на морето изведнъж морето приижда и става невероятно наводнение аз тичам ли тичам ,но успях да се спася на сушата.Какво означава това?


Добави сън, коментар или тълкувание, ако сънуваш "МОРЕ, МОРЯК"
Моля пишете на кирилица.
Не носим отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните коментари, както и за тяхното неправомерно използване от трети страни.