Съновник - разтълкувайте сънищата си

МЪЖ ако сънуваш :: Съновник

МЪЖ - видиш ли насън, ще научиш нещо за себе си. Ако е непознат, грози те опасност. Ако е стар, ще придобиеш мъдрост, ако е млад
Ако жена сънува красив мъж — тя е здрава и задоволена в живота; ако сънуващият е мъж — в живота му трябва да има някакъв мъж, който не му е твърде симпатичен; ако е стар — имате добро здраве; ако е побелял старец — Вие сте практичен човек; ако е с брада — ще се гневите напразно; ако е в траур — предсказва болест за ваш близък; ако е тъмнокос — горделивостта Ви ще бъде задоволена; ако е русокос — опеката на някой ще Ви помогне, ако не го засегнете с горделивостта си; ако е без шапка — можете да разчитате на приятелите си; ако е с шапка — не разчитайте на Вашите приятели, ако е гол — някакъв страх не Ви дава покой; ако е грозен и отвратителен — ще преживеете срам; ако се карат помежду си — ще Ви поканят на сватба.

"МЪЖ" - Сънища, коментари и тълкувания

Изпратен от: анонимен
млад мъж с шапка целия в черно


Изпратен от: анонимен
Сънувах , че живея с мъжа когото харесвам адски много и си сме щастливи.


Изпратен от: анонимен
сьнувах един мъж без блуза и с плочки иии черна коса иии беше страхотен


Изпратен от: анонимен
Втора нощ вече сънувам мъже,жени които са агресивни към мен .Снощи сънувах едни момчета,те също бяха много агресивни към мен и искаха да ме бият .Значи определено е надвиснала опасност над мен !!!


Изпратен от: анонимен
Сънувах, че ме посреща мъж на пътя, добронамерен, сърдечен, усмихнат,но нищо не каза.Останах очарована от срещата ми с него.


Изпратен от: анонимен
Сънувах,че звъннах на един домофон в един апартамент,излезе един мъж,беше агресивен към мен и аз от страх избягах и той не можа да ме намерии


Изпратен от: анонимен
Няколко вечери сънувам, че както си спя, непознат мъж влиза през входната врата във вкъщи. По време на самия сън усещам страх, но не такава както тази от крадец, а по-скоро от това, че този човек нахълтва във вкъщи съвсем демонстративно и хич не се впечатлява от моето присъствие.
Първоначално сценката на този сън се разиграваше в един апартамент, в който живеех като дете, но никога не успявах да разбера кой е този мъж и какви са му намеренията. Винаги се събуждах от шока от нахълтването мъ в апартамента.
Снощи обаче сънят продължи. Мъж по бельо нахълта в апартамента, в който сега живея и тръгна към мен. Беше някак ехидно ухилен. Баща ми нахълта в стаята и започна да го бие (забележете) с тиган по главата докато мъжът не падна на земята, но едновременно не беше особено наранен. Мисля, че имаше кръв по себе си обаче.
Дали имате някаква представа какво може да означава този повтарящ се сън и дали това, че се развива във времето изобщи има някакво значение? Благодаря!


Изпратен от: анонимен
сънувах себе си и още две приятелки и един мъж,който те не познават.Затвориха се в една стая в една къща ,после и аз отидох при тях ,той се правеше ,че не познава ако можете да ми го разтълкувате ще съм ви благодарна


Изпратен от: анонимен
sanuvah 4e priqtelq mi e jelan ot edna jena koqto v sanq mi e u4itelka. i v celiq san az hodq i go tarsq za da vidq da ne go e namerila tq parva. i nakraq tq si mu go kaza az az ve4e ne bqh tam ne u4astvah v sanq ve4e.........


Изпратен от: нелитуууу
сънувам почти всяка вечер че съм омъжена за друг мъж - и живея щастливо с децата и него - за разлика от действителността...


Изпратен от: анонимен
Сънувах, че си почивам в едно голямо легло и до мен симпатичен мъж, който ме милваше и галеше. Но когато поиска да стигне по-далеч аз станах и се махнах и той си тръгна. Видях го в гръб. Не е млад.


Изпратен от: анонимен
Сънувах покойния баща на приятеля ми, с когото не се познавам. Беше до къщата им на село и махаше на някой, но незнам на кой. Беше облегнат на дърво с безизразно лице. Беше облечен в бяла блуза. Ако някой знае какво означава моля да пише.


Изпратен от: анонимен
ако сънуваш мъжа си с надупкана около корема блуза


Изпратен от: анонимен
мъжки член сънувах


Изпратен от: мина
сънувах че гаджето ми си има жена и има дета от нея и аз се явявам любовница!!!!Беше много гадно!


Изпратен от: kiss
възможно е да значи, че приятелката ти ще те предаде с бившия ти приятел...


Изпратен от: поли
Сънувам бившия си приятел,с приятелката си почти всяка вечер.чудя се какво означава това. казват, че сънуваш тези, за които мислиш през деня, но аз не мисля за него.


Добави сън, коментар или тълкувание, ако сънуваш "МЪЖ"
Моля пишете на кирилица.
Не носим отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните коментари, както и за тяхното неправомерно използване от трети страни.