Съновник - разтълкувайте сънищата си

ОБЕЦА ако сънуваш :: Съновник

ОБЕЦА - ако видиш насън, ще се срещнеш с любим човек. Ако са комплект обеци, ще чуеш клюки. Ако носиш една обеца, ще сториш зло на любимия си. Ако носиш две, ще научиш тайна. Ако насън загубиш обеца, ще тъгуваш по любовник, а ако загубиш и двете, ще страдаш или ще те сполетят нещастия. Ако намериш една обеца, ще имаш щастие в любовта, а ако намериш комплект обеци, предстои ти женитба. Ако си слагаш обеца на ухото, ще се обвържеш трайно. Ако друг си слага обеца, ще получиш подкрепа. Ако ти подаряват обеци, ще те натоварят с чужди грижи. Ти ако подаряваш, ще ти олекне, ще свалиш товар от плещите си. Ако мъж сънува, че носи обеци, да очаква странен и необясним развой на професионалните или емоционалните си дела. Обеца по други части на тялото освен ухото е знак за опасен слух, който много ще ти навреди, ще ти причини страдания и загуби.

"ОБЕЦА" - Сънища, коментари и тълкувания

Изпратен от: анонимен
Сънувах,че приятелят ми ми подарява чифт обеци,но аз харесах друг чифт,но все пак взехме тези,които той пожела...не съм си ги слагала просто ги показвах на приятелки


Изпратен от: анонимен
В двора на старата си къща се намирам.Идва мой познат,който се занимава с татуировки и пиърсинги,при което съм решила да си направя такъв.Сядам на някакъв стол,а той сам решава да избере мястото.Дупчи 1 път,но не се получава,втори-дори не ме боли.Накрая се поглеждам в огледалото и виждам обицата ми е в десния край на устата,но на гънката..между устните.Странно...очевидно е нещо опасно,затова искам да разбера какво означава?!


Изпратен от: анонимен
Сънувах , че една почти непозната жена ме спира и ми иска двете златни обици от ушите.С нея имаше друга жена и тя каза , че тези обеци са на жената до нея. Аз ги свалих с неохота и й ги дадох.


Добави сън, коментар или тълкувание, ако сънуваш "ОБЕЦА"
Моля пишете на кирилица.
Не носим отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните коментари, както и за тяхното неправомерно използване от трети страни.