Съновник - разтълкувайте сънищата си

БРАТ ако сънуваш :: Съновник

БРАТ - си ако видиш насън, предстоят ти мир и спокойствие у дома. Ако говориш с него насън, чака те радост. Ако сънуваш, че е умрял, и двамата ще имате много пари. Ако насън видиш брат си да плува, значи му предстоят някакви неприятности
Ако сънуваш брат — общо взето, Ако сънуваш роднини — самите Вие ще изпитате радост; Ако сънуваш брат си — ще се скарате с ваши роднини; ако говорите с него — ще изпитате радост; ако го биете — ще изживеете много; ако е добре облечен — ще получите поздрави от далечни ваши приятели; ако е умрял — ще получите бурно бъдеще; ако е ранен — в скоро време ще забогатеете; ако е болен — болест за него, но и почести; ако се борите с него — Вашите роднини Ви обичат, но на вас Ви липсва благодарност; ако се прегръщате — предсказва семеен празник.

"БРАТ" - Сънища, коментари и тълкувания

Изпратен от: анонимен
Сънувах брат си,който е починал преди повече от година,че танцуваме двамата плътно претиснати един в друг.Имаше и други хора в това число и съпругата му.Какво може да означава този сън?


Изпратен от: анонимен
brat mi e po4inal ,no sunyvax 4ee jiv kakvo ozna4ava tova


Добави сън, коментар или тълкувание, ако сънуваш "БРАТ"
Моля пишете на кирилица.
Не носим отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните коментари, както и за тяхното неправомерно използване от трети страни.