Съновник - разтълкувайте сънищата си

ПАРИ ако сънуваш :: Съновник

ПАРИ - книжни ако сънуваш, наяве бързо ще спечелиш, но и бързо ще загубиш големи суми. Ако получаваш пари, предстои ти да плащаш, да се охарчиш. Ако си изгубил пари, ще изгубиш късмета си. Ако намериш пари, пази се от кражба или загуби. Ако имаш много пари, напразно ще се възгордееш. Медни пари в съня са знак за тъга и скръб, сребърни
Ако сънуваш книжни пари — радост; ако са медни — скръб и сълзи; ако са сребърни — ще Ви се случи промяна; ако са златни — Вие сте празноглав човек; ако са фалшиви — ваш близък приятел ще Ви предаде; ако Ви дават пари — ще претърпите големи материални загуби; ако ги намерите — опитайте щастието си в някаква хазартна игра; ако намерите дребни жълтици — голяма радост Ви очаква; ако ги броите — наяве ще получите материална придобивка; ако ги загубите — ще Ви пропадне някакво начинание, на което много сте разчитали; ако давате пари — ще Ви върнат стар дълг; ако вземате назаем — по-добре не започвайте нова работа, ще получите неприятности; ако чукате звън на пари — чакайте разправии заради слухове по ваш адрес; ако са ваши — ще се възгордеете; ако ги гледате — неочаквани разходи; ако ги спечелите — щастие в любовта си ще получите; ако ги заровите в земята — ненадейно от неочаквано за вас място ще Ви излезе късмета; ако ги откопаете от земята — провал в бизнеса; ако ги правите — измамници ще Ви изкушат да участвате в мошенически сделки; ако ги разглеждате — успех в бизнеса; ако ги харчите — ще се разделите с приятели; ако Ви подарят пари — опитват се да Ви купят.

"ПАРИ" - Сънища, коментари и тълкувания

Изпратен от: Десита77
Дата: 2023-11-22 Час: 11:12:31
Сънувах,че намирам банкноти в стара книга

Тълкуване на съня


Изпратен от: Тони
Сънувах, че вече съм спечелила 100 хил. лв, но още не ми ги бяха превели.


Изпратен от: анонимен
Сънувах, че пазарувам с фалшиви пари.


Изпратен от: анонимен
Сънувах,че вървях с една позната по улицата и изведнъж нещо ми блесна от една шахта.Наведох се имаше монети 2бр. по 0,50лв.когато просегнах едната падна в шахтата.След това взех другата,но като погледнах видях,че всъщност шахата е пълна с монети.Имаше една торба пълна с пари и бележки вътре.Взех торбата.Дадох от торбата пари и на моята позната.И се събудих.


Изпратен от: анонимен
Сънувах,че някой хвърли чувал пълен с пари в морето,а аз успях да го извадя на брега,но не съм отваряла чувала,защото се събудих.


Изпратен от: анонимен
ОСТАВИХ ОТ НЕВНИМАНИЕ ПЛИКЧЕ С ПАРИ В ХОДА НА КООПЕРАЦИЯТА И
ТРЪГНАХ ДА ТЪРСЯ ЕДНА КОЛЕЖКА, НО СЕ СЕТИХ, ЧЕ СИ ОСТАВИХ ПАРИТЕ БЕЗ НАДЗОР, ВЪРНАХ СЕ НО ГИ НЯМАШЕ...ПЛИКЧЕТО БЕШЕ ТАМ, ЛИПСВАХА ПАРИТЕ.....


Изпратен от: анонимен
Сънувах, че една жена посред нощ ми дава портмоне със 100 000 лв. да го занеса на някой.. но аз решавам да ги взема за себе си! Бях с едно момче и си ги разделихме? После се чудех какво ще купувам с толкова много пари....! Какво означава това???


Изпратен от: анонимен
Какво означава да сънуваш мъртъв близък в ноща преди 40-то да ти дава пари, но не ти казва за какво ти ги дава просто ти да гивземеш, но съответно аз ги отказах и не ги взех.


Изпратен от: анонимен
Често сънувам, че съм навън и има много пари на монети навсякъде стари, чужди, всякакви понякога са оцапани защото са на земята. Странното е, че само аз ги вземам, хората си вървят дори без да ги забелязват. Но те са толкова много и сякаш стават все повече и повече затова не успявам да взема всички.


Изпратен от: анонимен
сънувах че съм откраднала пари


Изпратен от: анонимен
сънувах че пия ракия с починалия ми дядо и той ми дава много пари Моля талкушайте съня ми !


Изпратен от: анонимен
Сънувах,че имам да получавам голяма сума пари от предишна работа. Видях сумата написана на лист хартия. Какво означава това?


Изпратен от: анонимен
Че намирам хартиени пари


Изпратен от: анонимен
Сънувах, че отивам на някакво културно мероприятие. На автобусната спирка се засичам с Георги Калоянчев, който трябваше също да присъства. Той ми каза, че няма да може да дойде, подаде ми ръкописно написан лист с обръщение и ме помоли да го предам на водещия за да го прочете по микрофона. Заедно с листа ми подаде и доста пари, намачкана пачка. Попитах на кого да ги дам, а той ми каза че са за мен защото съм бил млад артист без поръчки. (меьжду другото, аз съм инженер)Въпреки съпротивата ми парите останаха в мен, а Калоянчев изчезна.


Изпратен от: анонимен
сънувах че пътувам нанякъде с много хора във влак,спях по време на път и като отворих очи гледам една банкнота от 5 лева сгъната на две и едно листче стоят недалеч от мене,посегнах и ги прибрах оказа се че в листчето имало пари,после пък попаднаха пред очите ми и чисто нови банкноти от по 10 лева,криех ги значи ги крада но не знам чии са,попаднах и на една жена дето броеше пачки нови пари и как стана някакво объркване и от тези пачки си взех,някой почна да търси тези пари но никой не се усъмни че са в мен сложих ги в чанта не беше моя попадна ми в ръцете,без да ме забележат се отправих към някаква врата изход с охрана,никой не ме спря даже ми направиха път,отправих се към автобус който пристигаше на спирката,бях обута о чехли а иначе с палто и крачех доста бързо,с една дума откраднах тези
пари


Изпратен от: анонимен
санувах че,открих пачка с пари(книжни),в забравена от мен чантичка.


Изпратен от: анонимен
sanuvax 4e broq pari koito da fnesa v spestovnata mi kni6ka . no moi blizak gi vze i otide da migi fnasq v bankata .


Изпратен от: анонимен
сънувах 4е крада пари с други хора, от някакъв богаташ, и това което си спомням 4е,го правихме за добро, и май накрая ни разоблечиха , но не съм сигурна защото тогава тел. звънна и се събудих. Не си спомням повече.


Изпратен от: анонимен
сънувах че съм откраднала много пари


Изпратен от: анонимен
аз и цялото ми семейство сънуваме как се къпим под дъжд на пари е не че сми много богати е добре ние сми милионири


Изпратен от: анонимен
аз сънувах ,че намирам пари, който са във вода ,но ги връщам на притежателя.Какво значи това ?


Изпратен от: Andrei
Искамам да си разкажа съня,така значи аз бях беден и наи-добрия ми приятел се бе6е оженил за жена милионерка в наи-богатия град един от наи-богатите градове тои имаше мн пари маика му ни каза 4е никога повече няма да се върне в бг ама ние с едно момиче отидох ме да го търсим там нямах ме пари дори за храна и го видях ме да излиза с жена си и отидох ме при него тои имаше мн пари и каза да не го тъсим също му се беше родило дете и а ние го питах ме женати с ко се занимава а тои каза с перукипродава има фирма а като я жидях ме жена му с една къса коса барем д аси земе перука после му поисках ме пари за6тото няма къде д аспим тои не ни даде и каза да не го турсим какжо зна4и това


Изпратен от: koko
Пари книжни ако сънуваш, значи радост.
Пари медни ако сънучаш, значи скръб сълзи.


Изпратен от: анонимен
Получих червени петолевки насън все нови -какво означава това?


Изпратен от: анонимен
когато майка ми сънува пари особено ако са във валута винаги някой в семейството тежко се разболява , ако са сгънати на две парите и имат бандерол някои близък умира.
Когато аз сънувам пари до два или три дни винаги получавам пари от някъде.


Изпратен от: анонимен
какво означава сън, в който сънувам, че намирам пари, който са във вода :? Може ли някой да ми отговори на въпроса :?


Добави сън, коментар или тълкувание, ако сънуваш "ПАРИ"
Моля пишете на кирилица.
Не носим отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните коментари, както и за тяхното неправомерно използване от трети страни.