Съновник - разтълкувайте сънищата си

ПЛЪХ ако сънуваш :: Съновник

ПЛЪХ - ако сънуваш, е лош знак: за възрастните предвещава болест и самота, за младите
Ако сънуваш плъх — вещае неприятности и материални загуби; ако са много — имате големи врагове, от които трудно ще се избавите; ако ги убивате — ще избегнете опасност; ако Ви хапят или нападат — ще забогатеете много бързо; ако бягат — загуба.

"ПЛЪХ" - Сънища, коментари и тълкувания

Изпратен от: анонимен
Дата: 2024-02-18 Час: 10:08:23
Здравейте!
Сънувах, че сме на село и там имаше полу-умрели плъхове, малкият тъкмо ми казваше, че са почти умрели, когато пипна единия плъх го ухапа по шията и аз казах на майка ми, която е вече умряла да извика бърза помощ .
Линейката дойде, биха му инжекция и то откараха в болницата,
Полу-умрелите плъхове бяха 4-5

Тълкуване на съня


Изпратен от: анонимен
Дата: 2023-08-08 Час: 09:08:39
Сънувах, че синът ми е облечен само с къси панталони и държи два плъха в ръцете си и има още два в късите си панталони. Той изглеждаше малко луд и не на себе си, подивял. Влезе в университетска аула, където имаше много младежи. Аз се засрамих много, но професорът, който водеше лекция там ми каза, че синът ми е много умен и той ще се заеме с него. Аз се успокоих и сънят приключи.


Тълкуване на съня


Изпратен от: анонимен
Дата: 2023-01-23 Час: 16:36:42
Сънувах кафяв лъскав плъх, който си мина и замина покрай мен и аз бях учуден, че това е плъх. Можете ли да ми кажете какво означава?

Тълкуване на съня


Изпратен от: анонимен
Дата: 2022-10-08 Час: 08:38:15
Сънувах, че говоря с една жена и тя ми показваше, че в една цепнатина на блока ни, има плъхове, които тичаха наляво и надясно.

Тълкуване на съня


Изпратен от: анонимен
Дата: 2022-05-27 Час: 09:55:13
сънувах че много плъхове ме гонят и хапят , бяха като семейство, два големи и няколко малки. Появи се мъжа ми и ги изгони.


Изпратен от: ЙА
Дата: 2021-12-04 Час: 19:42:56
Сънувах, че лежа и плъх лежи в краката ми, но като котка


Изпратен от: анонимен
Сънувах, че съм хванал в капана голям рижав плъх.Той е толкова голям, че едва се побира в капана, огромната му опашка стърчи навън, търкаля се с капана по пода, подскача, опитва се да ме ухапе, но не може да ме стигне и освободи от капана.А аз с облекчение си мислех, "най-после те хванах".


Изпратен от: анонимен
Сънувах, че ме гонят много плъхове и аз тичах през едно поле с висока и много мека зелена трева. Те не настигнаха, но аз бях много уморена и исках да полегна.


Изпратен от: анонимен
Сънувах плъх, който влезе в джоба ми. Излязох на вън и мъж ме повали на земята и измъкна плъха от джоба ми.


Изпратен от: анонимен
Сънувах мишка и плъх в една стая.Там беше и починалия ми съпруг и ми каза да погаля плъха.Той беше голям, но имаше големи добри очи и чакаше да го погаля и аз посегнах към него с тази цел, защото винаги съм вярала на съпруга си.


Изпратен от: анонимен
Сънувах че лежа с мъжа си в леглото а пода на стаята е покрит с вода и един плъх или мишка тича по мебелите и към нас, а след плъха една голяма котка. Аз искам да хвана котката а тя захапва юмрука ми и стои така. Мишката продължава да тича и в този момент се появява крокодил който пак тича по мебелита и ми захапва юмрукът, котката тича след мишката.


Изпратен от: анонимен
хванах плъх и го затискам


Изпратен от: анонимен
Сънувах как плъх искаше да му дам сирене/кашкавал, но аз му казах, че той е плъх и няма да му дам и затова го хванах за опашката и го изхвърлих през терасата. После около 30 непознати дойдоха в нас да купонясват ... Какво трябва да означава?


Изпратен от: анонимен
Сънувах червен плъх и след това брат ми го уби .. Какво означава ?


Изпратен от: анонимен
сънувах плъхове които цвърчът и единия от плъховете беше заловен в капан от друг човек


Изпратен от: анонимен
голям плъх


Изпратен от: анонимен
санужах че сам вка6ти и имаме плах с голями заби е ме захапва по раката какво значи това???


Изпратен от: агнеса
сънувах че спя и като се събудих на леглото един плъх черен беше родил малки голи мишлета.Аз се огледах във огледалото и по тялото имах червени пъпки.


Изпратен от: ААА
Здравейте!
1) Сънувах как лежа в гроб или канал и около мен лежат плъхове, които нищо не ми правят, обаче по едно време към мен тръгнаха да ме нападат едни други. Единия идваше към лицето ми аз се опитах да го сплаша но не можах се събудих.
2)Сънувах как пътувам с влак в един самостоятелен вагон, който не е свързан с другит вагони и е по различен от тях и се движа в другите релси по напред от локомотива. По едно време единият от машинистите ми се кара да сляза в движение. Аз не слизам и спират композициите на една гара и после докато се прехвърля ли как става не успявам да се кача в нормален вагон, вратите се затварят, влакът тръгва и аз се събуждам.
3) И третият ми сън е в университета трябва нещо да стигна до друга стая но трябва да премина през много тясна дупка в стена, която е доста далга и е с 90-градусов нагоре ъгъл.
Това са сънищата, които сънувах за една вечер. Ако можете да ги разтълкувате, ще Ви бъда много благодарен.


Изпратен от: анонимен
Привет! Сънувах, че някой друг гони плъхове, а аз стоях близо до него и наблюдавах. Какво означава това?

Благодаря и хубав ден!


Изпратен от: анонимен
ако сънуваш починал човек го лазят плъхове какво означава


Изпратен от: cureto
ако сънуваш плъх,но н,кой друг го хване какво означава?


Изпратен от: Галя
ако плъх се вкопчи в тебе и искаш да го махнеш,но не можеш...какво означава?


Изпратен от: галина
нещо лощо ще те сполети


Изпратен от: geri
ако удря6 плях но не го убие6 но е на земята и е мярда


Добави сън, коментар или тълкувание, ако сънуваш "ПЛЪХ"
Моля пишете на кирилица.
Не носим отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните коментари, както и за тяхното неправомерно използване от трети страни.